2777
2789
عنوان

باور نمیشه همسایه مون خیانت کرد به زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 106 پست
این خانم اصلا سرشو از خونه بیرون نمی‌کشید انقدر شوهرش حساس بود من بیشتر مادرشوهرشو دیدم تا خودش

این مردا هرزه هستن 

فکر کنم اسی جان اینایی که زن دوم میشن تو تاپیک هستن که هی میگن تو به همسایه چی کار داری 

اصلا بحث همسایگی نیست ذات مرد بی شرفه که پولدار شد رفت زن گرفت همه لیاقت ندارن 

من بودم زن اوش اگه قاچاق میکرد لو میدادمش

مرد دو زنه دیدم همه مثل جزامی باهاشون رفتار میکنن اینا دیگه اینقدر احمقن که خودشونو اینجور رسوا میکن ...

دقیقاً 

حالا اگه زن دومشو ببینی اصلا خوشگل نیست خیلی زشت و بی نوره

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مردا هرزه هستن فکر کنم اسی جان اینایی که زن دوم میشن تو تاپیک هستن که هی میگن تو به همسایه چی کا ...

همون بخدا 

من آخه سیر اتفاقات با چشم خودم دیدم از اون قبل از پولدار شدن و زندگیشون تا الان 

هر کسی که میشناستشون داره الان دربارشون حرف میزنه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
ما زن ها نشستیم سرجامون به قانون اعتراض نمیکنیم باید ماهم بگیم صیغه رو برای ماهم ازاد کنن اونوقت دول ...

دقیقا تازه خیلی از زنا جوری از قوانین زن ستیز دفاع میکنن که انگار اینجا بهشت زناست زنای کشورای دیگه بدبختن و تحت ظلمن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

به پول و بی پول نیست پولدار میشناسم پور و اطراف متعهد و پایبند در صورتیکه زنش یه قرون نمیارزه بی پول میشناسم سر و گوشش می جنبه.به ذات بر میگرده ذات درست ندارن این جور مردا 

دقیقاً حالا اگه زن دومشو ببینی اصلا خوشگل نیست خیلی زشت و بی نوره

اگه چیزی بود زن دوم نمیشد 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
ببین من همسرم یکماهیه همش فیلم مثبت هجده میبینه خوب شد این تاپیکو دیدم ازاین به بعد یه جوری بیرون بگ ...

الهی به حق پنج تن شوهرت سر عقل بیاد 

بله اولویت اول بزار خودت 

کوردی اسی؟

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
به پول و بی پول نیست پولدار میشناسم پور و اطراف متعهد و پایبند در صورتیکه زنش یه قرون نمیارزه بی پول ...

دقیقاً صد در صد ب ذات برمیگرده کاملا موافقم 

این آقا کلا ذاتش بوده ولی وضعش که خوب شد شرایط بروز دادن ذات کثیفشو پیدا کرد

کوردی اسی؟

آره عزیزم چطور 

دوست دارید همسایه هاتونم انقدر از زندگی شما اطلاعات داشته باشن.. طبق اونم با شما رفتار کنن؟🤔 من که اصلااا دوس ندارم

اینجا ی محیط بازه.. هر نظری دارم رو میگم نه اونی که دوست داری بشنوی پس عصبی نشو.. من که نمی شناسمت.. با هاتم مشکل ندارم.. 

اگه چیزی بود زن دوم نمیشد

دقیقاً 😏

دقیقاً صد در صد ب ذات برمیگرده کاملا موافقم این آقا کلا ذاتش بوده ولی وضعش که خوب شد شرایط بروز دادن ...

دقیقا .بهت قول میدم قبل وضع مالی هم این گوه رو می‌خورده ولی آشکار نبوده .ولی تاوان دل شکسته  این زن رو باید  پس بده همین دنیا مطمئنم میده.هم خودش هم مادرش

دوست دارید همسایه هاتونم انقدر از زندگی شما اطلاعات داشته باشن.. طبق اونم با شما رفتار کنن؟🤔 من که ...

عزیزم اطلاعات خاصی نیست 

مغازه و ماشین خریدن و خونه کوبیدن و از نو ساختن که جلو چشم همه ست 

ما هم دیدیم که با لباس مجلسی کل میکشیدن وسیله خونه  آوردن گوسفند سر بریدن و....