2777
2789
عنوان

باور نمیشه همسایه مون خیانت کرد به زنش

| مشاهده متن کامل بحث + 2347 بازدید | 106 پست
ادمی که نمیتونه چه زن چه مرد شرایط زندگی رو تحمل کنه جدا بشه بهتره .نه اینکه کنار یکی دیگه بخوابه هز ...

دقیقاً

طلاق برای همین گذاشتن 

طلاق که گرفت بره هر غلطی میخواد بکنه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادمی که نمیتونه چه زن چه مرد شرایط زندگی رو تحمل کنه جدا بشه بهتره .نه اینکه کنار یکی دیگه بخوابه هز ...

احسنت دقیقا

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

دقیقاًطلاق برای همین گذاشتن طلاق که گرفت بره هر غلطی میخواد بکنه

من خودم تو شرایط سختی بودم تو زندگی سن کمی داشتم .شوهرم طوری بود اگه خیانت هم میکردم همه حق رو بهم میدادم ولی نکردم جدا شدم .جدایی رو واسه همین روزها گذاشتن

من خودم تو شرایط سختی بودم تو زندگی سن کمی داشتم .شوهرم طوری بود اگه خیانت هم میکردم همه حق رو بهم م ...

شما اصالت و ریشه داشتین

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
شما اصالت و ریشه داشتین

اصلا نمی‌تونستم قبول کنم در صورتیکه که روزی هزار نفر جلوی راهم قرار میگرفتن با اینکه میدونستم شوهر برام شوهر نمیشه ولی خطا نکردم .دست بچم رو گرفتم از همه حق و حقوقم گذشتم و جدا شدم .

اصلا نمی‌تونستم قبول کنم در صورتیکه که روزی هزار نفر جلوی راهم قرار میگرفتن با اینکه میدونستم شوهر ب ...

عزیزم ان شاالله خوشبخت باشی 

کار درست رو انجام دادی

اینقدر بدم میاد از زن و مردهایی که میگن اخلاق نداشت خیانت کردم پول نداشت خیانت کردم .یعنی چی آخه ارزش خودتون چی میشه این وسط .چه زن چه مرد به خدا آرایشگاه کار میکردم زن هایی رو می‌دیدم چه جوری برای دو زار پول با هزار نفر بودن 

عزیزم ان شاالله خوشبخت باشی کار درست رو انجام دادی

ممنون فدات.من پسر عمه شوهر سابقم میخواست با من رفاقت کنه دمشو همچین چیدم.صاحب کار شوهر سابقم هم همینطور پولدار بودا می‌گفت همه کار میکنم برات .چندشم میشه اون روزا رو یادم میاد .وای برای خودم و وجود خودم ارزش قائل بودم 

اینقدر بدم میاد از زن و مردهایی که میگن اخلاق نداشت خیانت کردم پول نداشت خیانت کردم .یعنی چی آخه ارز ...

آره متاسفانه توجیه میکنن بنظر منم هیچ توجیهی نداره

بازم دلیل نمیشه کارش توجیه بشه

بنظرم باید قانون طلاق رو راحت کنن دو نفر به هر دلیلی نخواستن بتونن جدا شن نه اینه دو سال بدوان

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
اینقدر بدم میاد از زن و مردهایی که میگن اخلاق نداشت خیانت کردم پول نداشت خیانت کردم .یعنی چی آخه ارز ...

ولی بنظرم آدم ها حق دارن با کسی ک خوشحال نیستن نمونن و برن

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
کاش برای زن ها هم همینقدر راحت بود برن شوهر کنن

کآش

بخدا اینقدر تو دادگاه‌ها اسیر میکنن طرف پیر شه