2777
2789
عنوان

مامانم ابرومو برده

71 بازدید | 2 پست

واقن چی میشه ک من بی گناه گیر ی پدرمادری بیفتم ک روزگار برام نذارن خلاصه مینویسم نظرتونو بگید نمیدونستم باکی حرف بزنم…

مامانم ادم دهن لقیه برداشته با یکی از فامیلا ک الان دیگ فامیل نیستیم و قبلا ی جیک و پوکی برای ازدواج من باهاشون داشتیم زنگ زده بعد مدت ها بیا دختر منو بگیر منو اون فامیلم خبلی وقته ک باهم حرف زدیمو تصمیم گزفتیم رفیق بمونیم ن چیز دیگ ای

امروز پیام داده طرف ک مامان اینجوری گفته تو زندگیت چیزی بهش نگو درصورتی ک من ی چیز بی ربط اصن ب مامنم گفتم اون ده تا گذاشته روش 

گناه من چیه ک مادرم امین من نیست؟؟؟؟

ی پدرم دارم ک کلا مریضی اعصاب و روان داره مث مادرم بعد طلاق منو برد پیش مادر بزرگم اینا منم با سختی اونجا زندگی کردم  درس خوندم تا بتونم دیپلم بگیرم امسال ک کنکور داشتم از شدت پانیک و استرس و هزارتا بیماری دیگ نتونستم چیزی ک میخوامو قبول شم

ی دوس پسرم داشتم ک ۳سال بگی نگی باهم بودیم قصدمون جدی بود تا دیروز دنبال من بود الان 

میگه حوصله رابطه ندارم و منم دکش کردم 

واقن میخوام جداشه زندگیم ازشون

من شرایطم افتضاحه خونه باید یکی باشه حواسش بهم باشه 

اما مادرمم اینطوریه واقن نمیدونم چیکار باید بکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.