2777
2789

من داشتم ی مدت

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو قفس نمیمدازم همینجورازادم هرجا طبیعتی دشتی برم میبرم فوق العاده بازیگوشه دارم روانی میشم مثلا خوابم سه شب میبنم دوتاگوش تو تاریکی باچشمای قرمز بهم خیره شده تمام گلای پانسیون وخورده هرچی کتاب دارم نصفس

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

من تو قفس نمیمدازم همینجورازادم هرجا طبیعتی دشتی برم میبرم فوق العاده بازیگوشه دارم روانی میشم مثلا ...

سخته که

دستشوییش رو بلده؟ 

وابسته هست اصلا؟ 

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 

خیلی سخت بود نگهداریش؟ دستشویی و اینا

خرگوش حیوون اجتماعییه

بهترع اگه حیاط داری براش جا درست کنی وگرنه کل زندگیتو میجوهه😂

دوس نداره زیاد تو قفس یا جاش باشه دوس داره بگرده

خیلی هم شکموعه

هرچی هم بزرگتر میشه بیشتر کثیف میکنه

ممکنه وسیله هاتو بجوه

ولی خب بامزس

سخت بود؟

آره بابا

خیلی اذیت میکرد

از زیر میرفت تو کاپوت ماشین بابام  همون داخل میموند

بضی وقتا بابام میرفت بیرون میومد  اون همونجور تو کاپوت..

همش دعا میکردم نمیره وقتی موتور داغ میشه

براش فضا درست کردیم توی باغچه

باغچه رو حفر میکرد فرار میکرد

خیلی باهوش بود لعنتی 😂😂

بابام پاشو با نخ میبست ب درخت

هنوز ۳۰ ثانیه نشده نخ رو پاره میکرد 😂😂

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

آره باباخیلی اذیت میکرداز زیر میرفت تو کاپوت ماشین بابام همون داخل میموندبضی وقتا بابام میرفت بیرون ...

چی بخرم پس 😭🤧

گرفتاریه

گر نگهدار من آن است که من میدانم ، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد