2777
2789

رفتم بچم ثبت نام کنم برا سال دوم دستگاه کارت خوان گذاشتن رو میز و میگن بکش حتی میگن هزینه ثبت نام و کمک به مدرسه بعد تو طول سال هم به بهانه های مختلف از ما پول میگیرن در صورتی که باید دلبخواهی باشه و هیچ اجباری نباشه !! چرا آموزش پرورش اینجوری سر مردم میاره شاید خیلیا توان نداشته باشند هزینه های لوازم تحریر جدا هزینه های تو طول سال هم باز یه طرف دیگه اگه اینجوریه همون غیر دولتی ثبت نام کنیم سنگین تریم که کاش به گوش آموزش دروس برسه و کاری کنن مردم گناه دارن هیچ جایی بهتر از اینجا ندیدم که بگم  خسیس نیستم اما بخدا مردم گناه دارن  هرکس هم پول نمی‌داد اسمش مینویسند دفتر خط میزدن که پول ندادی باید بدی و قسط بندی میکنیم 

من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰

میگن آموزش پرورش کمک نمیکنه اگه فردا کولر خنک نکردن مایع نداشتیم و مدرسه کثیف بود نگید بهمون ما نداریم از جیب خودمون بدیم نه تنها مدرسه بچه من بلکه همه مدرسه های دولتی !!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کسایی که مطمئن باشن توان پرداخت ندارن نمی‌گیرناین پول ها هم کمکی میشه در هزینه های مدرسه مثل نوسا ...

کاش این کار انجام میدادند ولی از همه میگرفتن و اصرار داشتن من پدر خودم کارگر خواهرم باید بره دبیرستان رشته تجربی الان بخدا چند میلیون ازش گرفتن از کجا بیارند خب 

غیر دولتی پنجاه تومنه حالا پنج تومنم اینجا بدی نهایت

بقران  همه کارت خوان گذاشتن از پونصد هزار تومن تا بیشتر مدرسه خواهرم چند میلیون گرفتن 

چقدر ازتون گرفتن مگه؟

از خواهرم  دو میلیون دبیرستان مدرسه دبستان هم پونصد تا یه تومن من خسیس نیستم که ندم ولی اول سال همه تو فشارن خیلیا هستن ندارن بدن 

برا ما در حد۷۰۰ میگیرن 

مدرسه ها هم میگن آموزش و پروش و دولت پول نمیده پس با چی مدرسه رو بچرخونن ؟ بنظر من ادم همین صدقه هاشم جمع کنه بده به مدرسه خیلی بهتره ، چه جایی بهتر از مدارس برای کار خیر 

دولتی نهایت ۲ الی ۳ میگیرن ولی غیرانتفاعی ۳۰ به بالا

آره بعد تو تلویزیون هم اعلام میکنن مدرسه ها حق ندارند پول بگیرند پس این چیه ؟

چون بودجه ای که به مدارس میدن کافی نیست  برای هزینه های مدرسه ، به مدیرها اعلام میکنن مسری بودجه رو از خانواده ها بگیرید، چیز غیر عادی و عجیبی هم نیست

پول تعمیرات مدرسه و کولر و شوفاژ و تکثیر برگه امتحانی ها و مایع دستشویی سرویس بهداشتی و......خیلی زیاد است 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم