2777
2789

من تازه ازدواج کردم

عروس کورد ها شدم 

خونواده همسرم جورین که دلشون میخاد همشششش حرف حرف اونا باشه لباسایی ک اونا دلشون میخاد بپوشم جایی که اونا میخان باشم 

الان ۲-۳هفته اس خونشونم دلم میخاد برم خونمون هر بار مادرشوهرم میگه  پس ازدواج کردی برا چی 

خاهر شوهرم میگه باید کم کم عادت کنی دیگه نمیشه این همه رفت امد کنی 

من خودم شمالیم و تازه یه ماهه ازدواج کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمال کجا؟ عزیرم شمالی با خودش یا با تهران و...جورن چرا با فرهنگ دیگه ای ازدواج کردی؟

همسرمو دوسداشتم

باهاش دوست بودم 

الانم خبلی دوسش دارم ولی با خونوادش اصلا راحت نیستم 

نه که ادمای بدی باشنا،ولی خرده شیشه دارن 

یه سیاست بلد باش 

وقتی توی جمع چیزی بهت میگن هیچی نگو حتی اگ تیکه انداختن ، بعدش به همسرتون بگید اگر پشتتون بود که هیچ اگر نبود ، وقتی تنها گیرشون اوردی شما هم تلافی تیکه رو بنداز 

کردها یسری جاها ادعا دعوا دارن اما اصلا از نظر لفظ دعوایی خوب نیستند وس اگر متوجه بشند که شما میتونید خیلی خوب باشید میترسن ازتون 

دعا کنید برام🩷 

یه سیاست بلد باش وقتی توی جمع چیزی بهت میگن هیچی نگو حتی اگ تیکه انداختن ، بعدش به همسرتون بگید اگر ...

منم این احساس رو دارم که شما درست حدس زدین 

ولی من اصلا بلد نیستم سیاست داشته باشم 

منم این احساس رو دارم که شما درست حدس زدین ولی من اصلا بلد نیستم سیاست داشته باشم

سعی کنید پیش بقیه به قدری با احترام باشید باهاشون که وقتی پشت سرتون حرف میزنند بقیه باور نکنند 

باهاشون کلا با احترام و مهربونی باش ببین اگر مهربونی جوابه و میتونید خرشون کنید که همین مسیر رو برو اگر نه شما هم از خودت دفاع کن 

هیچ چیزی حتی دعواهای خودت و شوهرتو پیششون نکو به شوهرتم بگو هیچی بروز نده حتی اگ خیلی شدید دعوا کردید بهش بگو جلوی اونها عادی رفتار کنید 

هروقت اومدن بحث غیبت راه انداختن شما شرکت نکنین و سکوت کنید اگر نظر خواستند فقط با یجوابی رد کنین مثل نمیدونم والا و چی بگم و....

دعا کنید برام🩷 

😂😂خانوم مهربونیه ولی افکارش قدیمیه دختراش خیلی وزه هستن

خب خداروشکر پس با زبون بگیرششش با پنبه سر ببر 

در برابر دختراش خودت رو مظلوم نشون نده هیچی هم نه درباره ذوابط ببین خودت و شوهرت نه خانوادت نگو 

دعا کنید برام🩷