2777
2789
عنوان

قرص لاغری

177 بازدید | 17 پست

سلام دوستان روزتون بخیر.من چند ساله که فقط خواننده نی نی سایت بودم و امروز تصمیم گرفتم عضو بشم.

سوالی که دارم خدمت دوستان بهترین قرص لاغری که مصرف کردید چی بوده؟ 

من ۲۵ کیلو وزن کم کردم با رژیم ولی دیگه مشکلات معده برام پیش اومده و نمیتونم رژیم بگیرم از طرفی هم میخوام حدود ۵ کیلو دیگه بدون رژیم کم کنم البته اینم بگم کنارش حذف قند هم انجام میدم.همه راه های مفید لاغری رو امتحان کردم ولی این ۵ کیلو کم نمیشه رو مخم هست 

قرص لاغری لیمو و زیره یا زنوور کسی مصرف کرده راهنمایی کنه؟ ممنون از همه.

خود فرص لیمو و زیره رو میگن گویا مشکلی نداره ولی شما ۲۵ بدون قرص کم کردی

این ۵ هم یکم ورزشت رو سنگین کنید و کم کنید دیگه

بعدش چرا خود لیمو و زیره رو جای قرص نمیخورید

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم زنوور چربیه مفید روده رو هم دفع میکنه و مصرفش از نظر مناسب نیست..گول تبلیغاتو نخورید

منم مث شما ۵تا اضاف دارم و با باشگاه و درست خوردن کمش میکنم..قرصا ها صددرصد عارضه میارن

استپ وزن داری چندروز فست بگیر یا رژیمتو تغییر بده تا از استپ دربیایی.معمولا وقتی وزن زیادی کم میکنی اینجوری میشه

💜خدابامن است💜خوشحال میشم مهمون پیجم باشی😍    sheri.life_style 
خود فرص لیمو و زیره رو میگن گویا مشکلی نداره ولی شما ۲۵ بدون قرص کم کردیاین ۵ هم یکم ورزشت رو سنگین ...

همه راه ها رو امتحان کردم اگه ۱ کیلو هم به فرض اضافه کنم وقتی مجدد رعایت میکنم و رژیم میگیرم همون ۱ کیلو کم میشه و پایین تر نمیاد.

استپ وزن داری چندروز فست بگیر یا رژیمتو تغییر بده تا از استپ دربیایی.معمولا وقتی وزن زیادی کم میکنی ...

من بعد از این استپ وزنی وقتایی که چند روزی رعایت نمیکنم حدود ۱ کیلو اضافه میکنم مجدد چند روزی رژیم میگیرم ولی فقط همین ۱ کیلو کم میشه و پایین تر نمیاد. انواع رژیم شوک و فست و رژیم دکتر و ورزش و همه رو امتحان کردم ولی نمیشه

همه راه ها رو امتحان کردم اگه ۱ کیلو هم به فرض اضافه کنم وقتی مجدد رعایت میکنم و رژیم میگیرم همون ۱ ...

خب بدنتون استپ خورده دیگه

باید زمان استپش بگذره

بدی لاغری همینه دیگه

منم بدبختی استپ خوردم و بدبختی الان سرماهم خوردم😫

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

خب بدنتون استپ خورده دیگهباید زمان استپش بگذرهبدی لاغری همینه دیگهمنم بدبختی استپ خوردم و بدبختی الا ...

من پارسال این ۲۵ کیلو رو کم کردم و این قضیه استپ و مشکلات معده حدود ۵_۶ ماهی هست که همراهمه دیگه زمان بیشتر این میخواد 😅😅

عزیزم میشه بگی چه جوری کم کردی یکم توضیح بدی با ورزش بی ورزش رژیمت چجور بود

خیلی یه دفعه ای تصمیم کرفتم حذف قند مصنوعی انجام بدم 

بعضی روز ها رژیم فست گرفتم 

وقتی غذا میخوردم حدود ۵-۶ قاشق میخوردم

خرما و میوه و عسل حذف نکردم حتی زیاد هم میخوردم هر موقع ضعف میکردم میرفتم خرما میخوردم. 

سرکار میرفتم و خب تحرک کمی هم داشتم 

دو ماه به هیچ وجه رژیممو نشکستم جز دو سه بار که نصف شب از سرکار میومدم گرسنم بود در حد ۴-۵ قاشق دیگه غذا میخوردم.

چون توی هایپر مواد غذایی کار میکردم هرروز کلی کیک شکلاتی و شیرکاکائو و خوراکی خوشمزه میخوردم و یه دفعه دیدم شدم ۹۸ کیلو.شروع کردم رژیم رو و خب هرروووووززز کلی خوراکی خوشمزه جلو چشمم بود ولی ارادمو نگه داشتم و لاغر کردم 

اها راسی بیسکوییت رژیمی بدون قند هم میخوردم جلوی میل شیرینی رو میگرفت و هوسم رو رفع میکرد.

نه موهام ریخت نه پوستم شل شد اتفاقا پوستم خیلی شاداب تر قبل هم شد حتی بدنم شل هم نشد 

ولی خب بعد اون هی ول کردم و دوباره رژیم گرفتم این ناثباتی باعث شد معدم بهم بریزه که دیگه نمیتونم رژیم بگیرم 

خیلی یه دفعه ای تصمیم کرفتم حذف قند مصنوعی انجام بدم بعضی روز ها رژیم فست گرفتم وقتی غذا میخوردم حدو ...

ممنون عزیزم از پاسخگوییت

منم دقیقا 96 کیلو شدم و شاغلم و بی تحرررک

فست فود و شیرینی خیلی میخورم

اارده لاغری ندارم و تایمی هم که بخام برم باشگاه ندارم و اقعا خسته میشم 

قصد بارداری هم دارم و با اینو زن یکم ریسک داره 

اصلا نمی دونم چجوری شروع کنم   خییلی ناراحتم

شما ورزشم می کردی  یا فقط رژیم ؟  

ممنون عزیزم از پاسخگوییتمنم دقیقا 96 کیلو شدم و شاغلم و بی تحرررکفست فود و شیرینی خیلی میخورماارده ل ...

نه من فقط رژیم داشتم. من از زمانی که بدنیا اومدم همیشه تپل بودم هیچموقع لاغری به خودم ندیدم با اینکه تو بچگی همیشه حواسم به خوردنم بود هم خودم هم خانوادم ی قاشق بیشتر میخواستم بخورم بابام میگفت کافیه.هیچ موقع پرخور نبودم و تپل بودم. ولی پارسالی که وزنم رفت بالا هرروز ی تیکه کیک شکلاتی و شیرکاکائو میخوردم و قندش باعث شد وزنم بیشتر بشه. تا وقتی سرکار با شوهرم دوست شدیم اون مشوقم شد گفت اگه یکم رژیم بگیری به نظرم خیلی بهتر میشی و مشوق اصلیم اون بود همیشه ازش ممنونم چون ادمی بودم که میگفتم رژیم چیز بیخودیه.الانم باز با اینکه یکم تپلم میگه همینجوری خوبه ولی خودم دوست دارم ۴-۵ کیلو کم کنم. اگه خواسی بگو تا چندتا مورد که کمکت میکنه رو بهت بگم تا اراده پیدا کنی