2777
2789
عنوان

قرص لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 17 پست
نه من فقط رژیم داشتم. من از زمانی که بدنیا اومدم همیشه تپل بودم هیچموقع لاغری به خودم ندیدم با اینکه ...

آره گلم ممنون میشم راهنمایی کنی

من برعکس یه آدم لاغر بودم با سایز خوب

بعد از شاغل شدن و ازدوواج و عدم پیاده روی چاق شدم 

شوهرمم اصلا نمیگه چاقی  یعنی مشکلی نداره و بیشتر باعث چاقیم شد از بس فست فود و نوشابه میخره

ولی خودم حالم خوب نیست

زانو درد و تنگی نفس گرفتم از این همه چربی

البته سال گذشته پدرم درگیر بیماری شد و منمم استرس بالا و پرخووری

شدم یه آدم با عاددت های بد  دیر خوابیدن  گوشی بازی  پرخوری و ....

اصلا همت و اراده ندارم

فکر می کنم نمیشه لاغر بشم و سختخ

نمیدونم چجوری شروع کنم 

آره گلم ممنون میشم راهنمایی کنیمن برعکس یه آدم لاغر بودم با سایز خوببعد از شاغل شدن و ازدوواج و عدم ...

تنها کاری که میکنی رژیم سختتت شروع نکن که فقط خودت اذیت میشی و دو روز بعد ولش میکنی.

اول تصمیم بگیر با سوپرمارکت خدافظی کنی. هرچیزی که قند مصنوعی داره نخور. (سس-نوشابه-بیسکوییت-شیرینی-هرچیزی که پشت جعبش زده دارای قند حذف کن )بعدش هم سر سفره غذاتو شروع کن کم کردن. تا کم کم معدت جمع بشه و فشار زیادی بهت نیاد.مثلا اگه روزی ۱۰ قاشق میخوری هی کم کم برسون به ۵ قاشق. 

چیزی که منو خیلی کمک کرد بیسکوییت بدون قند مارک سلامت بود. خرما .میوه. هر موقع میدیدم دارم ضعف میکنم میرفتم و میخوردم. عصرا که دلم ی چیزی میخواست چایی درست میکردم داخلش دارچین هل گل محمدی و به میریختم بعد با عسل میخوردم خیلی ارومم میکرد.من بدنم جوریه که سریع قندخونم میفته و کارم به سرم میکشه و برای همین خرما و عسل رو دائم میخوردم. اگه شیره انگور خونگی داری که از پختش مطمعنی که چیزی اضافه نداره ی قاشق به اب اضافه کن و بخور واقعا بدن رو سرحال میکنه و انرژی میده. یک هفته صبر کن قشنگ میبینی چجوری بدنت داره به رژیم جواب میده.من چون تا حالا رژیم نگرفته بودم هفته ای ۱ کیلو کم میکردم یادمه هر هفته با ذوق به دوستام میگفتم ی کیلو دیگه هم کم شد کلی لباسام گشاد شدن برام و هر کی تو محل کارم منو میدید میگفت خیلی خوب شدی و این منو نگه میداشت .ولی خب میگم من چون تو هایپر مواد غذایی کار میکردم کلی چیز خوشمزه جلو چشمم بود ولی خودمو نگه میداشتم.و رژیممو نشکستم. به ۷۲ کیلو رسیدم و مراسم نامزدی و عقدم بود که دیگه ادامه ندادم وزنم برنگشت تو این یکسال ثابت مونده نهایت ۱ کیلو یا ۲ کیلو اضافه میکنم که وقتی رعایت میکنم همون ۱ کیلو که اضافه شده کم میشه ولی پایین تر نمیاد که این شده مشکل من. میخوام ۴-۵ کیلو دیگه کم کنم ولی پایین نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه راه ها رو امتحان کردم اگه ۱ کیلو هم به فرض اضافه کنم وقتی مجدد رعایت میکنم و رژیم میگیرم همون ۱ ...

عزیزم به این خانومه پیام بدین یه کانال معتبرم داره توی روبیکا

محصولات چاقی لاغری میفروشن.من خودم ازشون خرید کردم خیلی راضیم شمام بهتره بهشون یه پیام بدین ۰۹۳۸۳۷۰۸۷۸۹