2777
2789

من تهرانم 

و خونواده ام ساکن شهری هستند که دو ساعت با تهران فاصله داره 

و شهر مامانم اینها خونه خریدم تا زمانی میرم شهرمون برم خونه خودمون ...

و برادر و همسر خواهرهام بعضی وقت ها که ما نیستیم میرن خونمون 

چند وقت پیش متوجه شدم برادرم چند بار دوستاشو برده اونجا قلیون کشیده و زده فرش خونمونو سوزونده و سرآخر گفته سوخته که سوخته خودش که نخریده( برام کادو آوردند ) ...

شده همسر خواهرم هم میرن با برادرم اینها قلیون می‌کشند ...

با اینکه بارها گفتم خوشم نمیاد تو خونم قلیون بکشید اصلا توجه نمی‌کنند 

در کل از رفتارهاشون دارم اذیت میشم و اصلا رعایت نمی‌کنند وقتی میرن خونم ...وقتی میرم شهر مامانم اینها توقع دارند همه یخچالمون پر باشه حتی اگه من خونه مامانم باشم  و پر نباشه شاکی میشن  ...و خیلی رفتارهای دیگه که جا نداره بگم 

به همسرم گفتم خونه مونو بذاریم اجاره 

از طرفی دلم گرفته با ذوق توش وسیله چیدم ...و از طرفی میدونم درست بشو نیستند

شما جای من بودید چی کار می کردید؟

خونه حریم شخصی آدمه ، که شده پاتوق اینا...

یا قفل و کلیدا رو عوض کن یا بده اجاره 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات بودم کلیدش عوض میکردم به کسی هم نمیدادم چرا به افراد کلید میدید خب

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ما هم همین‌مشکل‌داشتیم‌ شهر دیگه بودیم و شوهرم قم خونه خرید از دوستان همسرم و برادر شوهرم هی کلید میگرفتن میرفتن خونه ما یه هفته بیشتر میموندن در واقع هیج آرامش نداشتیم آخر اجاره دادیم اومدیم شهر خودمون اجاره کردیم

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
خونه حریم شخصی آدمه ، که شده پاتوق اینا...یا قفل و کلیدا رو عوض کن یا بده اجاره

روم نمیشه کلید بهشون ندم 

از اول گفتم کلید بهتون میدیم که گاهی سر بزنید 

فکر نمیکردم اینطوری بشه 

پس همون اجاره بدم

عزیزممم یه کلام قبلو عوض کن به دروغ بگو مستاجر آوردم تا یکسال برو خونه مامانت تا از سرشون بیفته 

بعدشم برو با پدرت حرف بزن و یکم دردو دل کن و بعد بگو ازت حمایت کنه و  راحت بگو دیگه به احدی کلید نمیدم نهایت 6 ماه پشتت صفحه میزارن بعدش یادشون میره 

خودتم برا کسی دل نسوزون

این دوره زمان آدم پول میوه یخچال خودشم به سختی درمیاره فامیلات چه مفت خور چتربازن

وصل به یه مو
من جات بودم کلیدش عوض میکردم به کسی هم نمیدادم چرا به افراد کلید میدید خب

گفتم گاهی برن به خونه سر بزنند و مواظب باشند مشکلی برای خونه پیش نیاد 

فکر نمیکردم این مشکلات پیش بیاد 

با اینکه مستقیم گفتم خوشم از قلیون نمیاد اصلا به حرفم توجه نکردند و شده پاتوقشون

روم نمیشه کلید بهشون ندم از اول گفتم کلید بهتون میدیم که گاهی سر بزنید فکر نمیکردم اینطوری بشه پس هم ...

قفل عوض کن دختر یکم مقاومت میکنن

ولی محل نده

خیلی وقاحت میخاد ضرر بزنن پررویی ام کنن 

وصل به یه مو
گفتم گاهی برن به خونه سر بزنند و مواظب باشند مشکلی برای خونه پیش نیاد فکر نمیکردم این مشکلات پیش بیا ...

کلا به هیچکس کلید نده چون کلید بدی هر کاری میکنن اونجام حریم شخصیه بالاخره چون یکبارم کلید بدی دیگه نمیتونی ندی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲