2777
2789
عنوان

من از همسنام و دوستام عقبم 🥲

543 بازدید | 69 پست

دوستام فیزیوتراپی و پرستاری میخونن من چی یکی نبود بزنه پس سرم بگه بتمرگ درس بخون لااقل پیراپزشکی ازاد قبول شی، الان 5 ترمه ژنتیک میخونم دوس ندارم رشتمو معدلم 18 عه ولی به چه دردم میخوره دوستام تا درسشون تموم بشه میرن سرکار منه بدبخت تا دکترا هم بخونم معلوم نیس کار گیرم بیاد یا نه 😭

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ امضات تلخ و مایوس کنندست 

انشالله شغل مناسب هم گیرت میاد 

یه روزی امام زمان (عج) با یکی از همراهان در حال صحبت هستن که در یک لحظه قصد رفتن میکنن...علت رو جویا میشن که چی شده ..میفرمایند کبوتری بالش گیر کرده به شاخه درخت داره میگه یا مولای یا صاحب الزمان ادرکنی 😭😭یا مولایَ یا صاحب الزمان اَنا مُثتَغیثٌ بِکَ الغَوثَ ادرکنی 

از هیچکس عقب نیستی 

در زمان خودش تصمیمی رو گرفتی که بنظرت درست ترین بوده. اگه خیلی پشیمونی میتونی مسیرتو عوض کنی ولی تا اونجایی که من از اطرافیانم دیدم هرکس تو حیطه ژنتیک خواسته فعالیت کنه تونسته کار پیدا کنه. 

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
ژنتیک آرزوی خیلی ها هس دختر

بدون ازمون هم میشه خوندش

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

خیلیم خوبه تلاش کن قطعا موفق میشی

نه نیست پرستیژ نداره من روز و شب با چت جی پی تی و کو پایلت حرف میزنم همشون میگن پیراپزشکی کلاسش بیشتره خودمم همین فکرو دارم🥲😭