دوستام فیزیوتراپی و پرستاری میخونن من چی یکی نبود بزنه پس سرم بگه بتمرگ درس بخون لااقل پیراپزشکی ازاد قبول شی، الان 5 ترمه ژنتیک میخونم دوس ندارم رشتمو معدلم 18 عه ولی به چه دردم میخوره دوستام تا درسشون تموم بشه میرن سرکار منه بدبخت تا دکترا هم بخونم معلوم نیس کار گیرم بیاد یا نه 😭
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
یه روزی امام زمان (عج) با یکی از همراهان در حال صحبت هستن که در یک لحظه قصد رفتن میکنن...علت رو جویا میشن که چی شده ..میفرمایند کبوتری بالش گیر کرده به شاخه درخت داره میگه یا مولای یا صاحب الزمان ادرکنی 😭😭یا مولایَ یا صاحب الزمان اَنا مُثتَغیثٌ بِکَ الغَوثَ ادرکنی
در زمان خودش تصمیمی رو گرفتی که بنظرت درست ترین بوده. اگه خیلی پشیمونی میتونی مسیرتو عوض کنی ولی تا اونجایی که من از اطرافیانم دیدم هرکس تو حیطه ژنتیک خواسته فعالیت کنه تونسته کار پیدا کنه.
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
نه نیست پرستیژ نداره من روز و شب با چت جی پی تی و کو پایلت حرف میزنم همشون میگن پیراپزشکی کلاسش بیشتره خودمم همین فکرو دارم🥲😭