2777
2789
عنوان

من از همسنام و دوستام عقبم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 69 پست
شما میگی چکار کنم کنکور بدم واسه مامایی یا واسه ارشد مهاجرت کنم؟ زبانم خوبه معدلم بالاست خانوادمم سا ...

ببین لیسانس ژنتیک رو ک گرفتی یکم ب خودت فرصت بده ببین اصن میتونی با شرایط جدید کنکور کنار بیای؟چون واقعا سخت شده اگه اشتباه نکنم فک کنم فارغ 401 یا 400 باشی....کنکور خیلی  خر شده فضاش واقعا سمه بشین 3 الی 4 ماه فک کن حتی با مشاور صحبت کن در نهایت اگه دیدی میتونی از پسش بر بیای جرا که ته خیلی قشنگ و سفت بشین بخونن برا کنکور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اخه چرا فکر میکنی عقب تری من از یه برستار شنیدم میگفت تا چند سال دیگه که هوش مصنوعی بیاد دیگه ...

حرف اون طرف هم اشتباه بود

حدس میزدم

جواب چت جی پی تی:

هر دو شغل دارای جنبه‌های خاص خود هستند که ممکن است تحت تأثیر هوش مصنوعی قرار گیرند، اما احتمال جایگزینی آنها متفاوت است:

۱. ماما (Midwife): این شغل شامل تعاملات انسانی عمیق، احساسات و مراقبت‌های شخصی است. ماماها نه تنها به جنبه‌های پزشکی زایمان می‌پردازند، بلکه نقش مهمی در حمایت عاطفی و روانی مادران دارند. با وجود پیشرفت‌های هوش مصنوعی، به نظر می‌رسد که جایگزینی کامل ماماها با هوش مصنوعی دشوار باشد.

۲. کارشناس ژنتیک: این شغل بیشتر به تحلیل داده‌ها و اطلاعات علمی مربوط می‌شود و می‌تواند تحت تأثیر هوش مصنوعی قرار گیرد. الگوریتم‌های هوش مصنوعی می‌توانند به تجزیه و تحلیل داده‌های ژنتیکی کمک کنند و در تشخیص بیماری‌ها یا پیش‌بینی خطرات ژنتیکی موثر باشند. بنابراین، احتمالاً کارشناس ژنتیک بیشتر از ماماها در معرض جایگزینی با هوش مصنوعی قرار دارد.

به طور کلی، در حالی که هوش مصنوعی می‌تواند به هر دو شغل کمک کند و برخی وظایف را خودکار کند، اما جایگزینی کامل ماماها به دلیل جنبه‌های انسانی این شغل بعید به نظر می‌رسد.

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

مامایی زیاد بازار کاری نداره ها تا جایی که من میدونمپرستاری خوبه خیلی جاها هم میتونی کار کنی الان تو ...

برعکس گفتیا ماما میتونه جای پرستار کار کنه توی بیمارستانای خصوصی😕

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

ببین هرچی علاقت باشه قابل احترامه ولی فکرت اشتباهه احترام وقتی برات ایجاد میشه که اعتماد به نفس بالا ...

اخه چجوری بهشون بفهمونم🧐نمیدونم شاید چون خود من یک شخصی ک شغلش در ارتباط با جون ادم هاست لول بالاتر و خفن تره اینطوری فکر میکنم ک بقیه هم عین خودمن.ولی خب ب هر حال من ب رشتم علاقه ندارم🥲

برعکس گفتیا ماما میتونه جای پرستار کار کنه توی بیمارستانای خصوصی😕

والا من اینو از کسی که پرستاره خودم پرسیدم آخه ببین پرستار علمش بیشتره و چیزی که این دوستم گفت (که خودشم پرستاره و چندین سال کار کرده) اینه که ماما خیلی کم میگیرن چون واقعا هر بیمارستان جند تا بیشتر احتیاج نداره اما پرستار خیلی احتیاج دارن و زیاد میگیرن

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

ببین لیسانس ژنتیک رو ک گرفتی یکم ب خودت فرصت بده ببین اصن میتونی با شرایط جدید کنکور کنار بیای؟چون و ...

1402 بودم

من اگر مامایی ازاد شهرستان هم بیارم خانوادم اوکی ان🥲تنها دغدغم اینه ک از دوستام عقب میوفتم🥲💔دوستام وقتی من لیسانسمو بگیرم میرن طرح و حقوق دارن 

1402 بودممن اگر مامایی ازاد شهرستان هم بیارم خانوادم اوکی ان🥲تنها دغدغم اینه ک از دوستام عقب میوفتم ...

خب همسنیم پس...

20 سالته کلا چی چیو عقب میفتی بابا 

چیکار ب دوستات داری خب مقایسه نکن

اخه چجوری بهشون بفهمونم🧐نمیدونم شاید چون خود من یک شخصی ک شغلش در ارتباط با جون ادم هاست لول بالاتر ...

ن اشتباه فکر می کنی من با همه آدمی در ارتباط بودم لول بالاتر رو همانطور که گفتم آدم با اعتماد با نفس و حامی مردم می بینم.

این که به رشتت علاقه نداری مهمه و خداروشکر که متوجه شدی منم یکسال هست که در رشته ی مورد علاقه و استعدادم تحصیل می کنم.

گذشت زمان هم بعضی از روابط رو ترمیم نمیکنه.
خب همسنیم پس...20 سالته کلا چی چیو عقب میفتی بابا چیکار ب دوستات داری خب مقایسه نکن

یعنی 26 سالگی لیسانس بگیرم دیر نیست؟ 🥲دوستام اون موقع ارشدشون هم گرفتن