2777
2789
عنوان

با پدر شوهرم وقتی دست میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 30 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دست هر دوشون ببوس ادم باید بدون چشم داشت احترام بذارن هیچوقت فرق نذار اون وقت فرق تو با مادرشوهرت چیه البته ما دست نمی بوسیم دیگه دست میدیم و بغل

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

ما دست بوسیدن زشت میدونیم اصلا فقط مادر و پدر اونم کم پیش میاد 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
سمت جنپب رسمه دست بزرگترارو میبوسیم

دارید میگید رسمه دست بزرگترها را میبوسیم، پس اگه رسمه فقط دست بزرگترها را بوسید چرا از حرکت مادرشوهرت بدت اومده!

اگه یه رسم را اجرا میکنید یا به همش پایبند باشید یا طبق خواسته ی خودتون نخواهید تغییرش بدید! اگر هم سختته کلا نبوس! نه دست پدر شوهر نه مادرشوهر