2777
2789

با لبتابم نمیتونم خیلی تند تایب کنم ولی میگم بتون

اولیش//خواب دیدم داشتم از مدرسه برمیگشتم که از یک کوچه فرعی رفتم رسیدم به یه گردنبند فروشی یک  زن مسن دقیقا یشت یبشخوان بود و کلا دو ویترین داشت مغاز  ه  یک ویتترین اسم یک ویترین تماما تاریخ بود و زن بهم  گفت  سریع خرید کن میخوام در مغازه رو ببندم یک  تاریخ گردنبند برداشتم ک هلم داد  و گفت حق نداری اینو برداری 

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

درم بست گفت برو فردا بیا تو  یه ساختمون 14 طبقه رفتمم طبقه 14 خونم بود گرفتم خوابیدم صبح یک راست رفتم گردنبند فروشی ک بهم گفت دیروقته میخوای شب اینجا بخواب صبح خرید کن

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درم بست گفت برو فردا بیا تو یه ساختمون 14 طبقه رفتمم طبقه 14 خونم بود گرفتم خوابیدم صبح یک راست رفت ...

منم   گرفتم خوابیدم تو خواب  شب دیدم زنه میخاد با چاقو بکشدم

منم گرفتم خوابیدم تو خواب شب دیدم زنه میخاد با چاقو بکشدم

منم جلوشو گرفتم ایشونم برگشت گفت من تورو باید بکشم یهو چاقو زد تو گردنم ت خاب و

من واقعا از خاب بیدار شدم گفتم  دوباره بخوابم

منم جلوشو گرفتم ایشونم برگشت گفت من تورو باید بکشم یهو چاقو زد تو گردنم ت خاب ومن واقعا از خاب بیدار ...

وقتی باز خوابیدم  باز این زن مسن ایکبیری اومد سرااغم اینبار هم چاقو  دستش بود که تو یه راهرو بودیم تهش در داشت  درو باز کردم خوردم ب ی قطاز  وسط  جنگل

وقتی باز خوابیدم باز این زن مسن ایکبیری اومد سرااغم اینبار هم چاقو دستش بود که تو یه راهرو بودیم ت ...

سوار شدم

یه خانم خیلیییییییییییی  داف بلوند چش ابی  تو قطاز بود مهماندارش بود اومد گفت  خوشبختم و خوشحالم  ک اینجا هستید امروز  15 ابان 1381هست

سوار شدمیه خانم خیلیییییییییییی داف بلوند چش ابی تو قطاز بود مهماندارش بود اومد گفت خوشبختم و خوش ...

همه چی اروم بود  یهو همه افتادن ب جون هم مهماندارع دوتا درو باز کرد  یکی دره بود یکی دشت گل

یهو یکی اومد گفت در کجاست گفتم روبروی من گفت این ک بستس

حس بدی کردم از دره  خودم انداختم یایین

همه چی اروم بود یهو همه افتادن ب جون هم مهماندارع دوتا درو باز کرد یکی دره بود یکی دشت گلیهو یکی ا ...

دوبارع بیدار شدم باز خوابیدم ولی اینبار تو اتاق ی یسربچه بودم نوزاد بود زن مسنه اومد دیدنم یهو  یه گردنبند بچه بهم داد با یه کراوات ابی با گردنبد خرس و بعد رفت بچه عه خیلییی شبیه  خودم بود  ولی خودم نیود