2777
2789

بچه ها  خودم الان در حال حاضر کار دارن‌اما سمیه. اما حداقل حقوقش رو به موقع میدن امروز رفتم شیرینی فروشی بچه هاش گفتن اگه ب. خاطر پولی نمون اینجا چون چند ماهی یبار میدن و خودشون میخاستن برن  گفتن اصن ما می‌خواهیم بریم ک تو رو استخدام کردن چ کنم

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلکه دروغ گفتن، خیلی جاها به تازه وارد دروغ میگن که بره پی کارش، تو برو در مورد حقوق با کارفرما حتما ...

اخه جلو من رف ب صابکارم گفت میشه حقوقمون بدی گف باشه حالا برو  و زنگ زد مامانش گف مامان کگبا صابکارم واس حقوق حرف زدم میگ برو حالا گف فلانی دوستم زنگ زده برام کار پیدا کرده میخام بدم

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

با صاحبکار صحبت کن بگو قسط داری برا همین خیلی رو تاریخ حقوق حساب کردی که سر موقع پرداخت شه ببین چی م ...

اخه دیروز بش گفتم حقوق چقدره گف حالا برو چرا همون اول تکلیف روشن نمیکنه؟