2777
2789
عنوان

نامرد

422 بازدید | 10 پست

با اینکه دستاتو یکبار نگرفتم چقدر بهت متعهد بودم

چشام‌جز تو گسیو نمیبینه هنوزم

هیچ پسریو غیر تو نمیخوام

ولی تو چی؟

تو حتی به اکانت فیکم‌ رحم نکردی خواستی باهاش بری سر قرار چطور میتونی غیر من یکی دیگه رو بخوای؟ 

من باورم‌نمیشه همچین‌ادمی بودی عشقم

من دارم‌از دلتنگیت اشک میریزم چطور دلت اومد

خیلی دوستت دارم با وجود خیانتت

مگه من چیکار کرده بودم خدایا دل من باید بشکنه همش چرا بنده لاشیتو جلو راهم‌میزاری😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔

واست حمد خوندم که اگر درست بشو هست ازدواج کنید و خوشبخت بشید💚

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فکر کردی الان براش مهمه؟ذات اکثر پسرا همینه 

تو افتخار خانوادتی برای یه پسر خودتو ناراحت نکن 

اون نشد یکی دیگه اتفاقا خوشحال باش که شناختیش

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

اون یه ضربه ب ت زد ولی ت خودتی ک بارها و بارها ضربه میرنی ب خودت کسی ک ت مجازی میاد بدون ب غیر ت با ادما دیگه میتونه بره رابطه فک نکن الان من از جای گرم ک این حرف میزنم منم میفهمت مقصر هر دو طرف هستن هم دختر ک فریب این جونور ها رو میخوره هم پسر ک زبون باز و دنبال تور کردن دخترا واسه مسائل جنسین

میدونی چرا؟

چون دخترا از روی احساس عمل میکنن

و پسرا از رو هوس

منم واسه همین به حرفای مسخرشون اهمیت نمیدم نمیگم بد باهاشون برخورد میکنم نه ولی اصلا آدم حسابشون نمیکنم که بخوام تعریفا شون یا هر چی رو تو دلم راه بدم

کلا بهتره واسه سالم زندگی کردن دور پسرا رو از زنوگی خط بکشین به چنان آرامشی برسین که...