2777
2789

مادر کارگرش هست نزدیک ۵۳ سالشه مطلقست چندتا رفتار کرده ک منو خیلی شکاک کرده مثلآ ی بار رفته بودیم بیرون هیچ حرف با من نمیزد مدام با شوهرم حرف میزد تازه واسه من چشمم میچرخوند بد بچم بغلش بود هی صداشو بچه گونه میکرد میگفت بگو بااااباااا خی ب بهونه های الکی ب شوهرم ز میزنه تو دوران ج.نگ ب شوهرم گفته بود من خیلی میترسم ولی دلم ب بودن شما گرمه ی بار پسرش بی خبر ازش برداشته بودش اوردش پیش ما ینی نگفته بود ما پارکیم آوردش پیش ما یهو انقدر عصبانی شد ک وای لباسام خیلی بد ب خودم نرسیدم درصورتی ک لباساش بد نبود حتی کفش چرم پاشنه دارم پاش بود منظورش آرایش بود ولی ب شوهرم خیلی اعتماد دارم ک ب این زن عمرآ نگاه کنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم برای آرامش اعصاب خودتم شده بگو شوهرت یکی دیگه رو به جاش بیاره 

شوهرت ممکنه اصلا اهمیت نده ولی خب رفتاراش رو مخ ب نظر میاد

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
به نظرم برای آرامش اعصاب خودتم شده بگو شوهرت یکی دیگه رو به جاش بیاره

من چون نمیخام شوهرم هوا برش داره یا متوجه کرماش نشه حساسش نمیکنم تازه هرروز صبح میره خونشون صبحانه میخورن ۳ تایی

من چون نمیخام شوهرم هوا برش داره یا متوجه کرماش نشه حساسش نمیکنم تازه هرروز صبح میره خونشون صبحانه م ...

دقیقا چرا باید بره صبحا با کارگرش صبحانه بخوره؟😅

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
دقیقا چرا باید بره صبحا با کارگرش صبحانه بخوره؟😅

چون صبحانه کارگرش رو باید بده از ی طرفم من بچن ۷ ماهشه خیلی سبک خوابه حتی راه میره بیدار میشه بچم واسه همین خیلی وقته تو خونه ما صبحانه تعطیله

خب من چجوری جلو شوهرمو بگیرم جواب تلفنشو نده یا نره خونشون

بهش بگو ازش خوشم نمیاد شوهر منم زیاد از اینکارا میکرد منم بهش اعتماد داشتم ولی رم که پیدا کردم دیدم باهمون زنا بهم خیانت کرده

بهش بگو ازش خوشم نمیاد شوهر منم زیاد از اینکارا میکرد منم بهش اعتماد داشتم ولی رم که پیدا کردم دیدم ...

من این اعتماد رو ندارم ک بهم خیانت نکنه بر عکس خیلی هم بهش شکاکم اما مطمئنم دنبال این زن نمیره با ی همچین کسی بهم خیانت نمیکنه

من این اعتماد رو ندارم ک بهم خیانت نکنه بر عکس خیلی هم بهش شکاکم اما مطمئنم دنبال این زن نمیره با ی ...

مردا دقیقا با همونی ک فکرشو نمیکنی خیانت میکنن یعنی با داغونترین و پیرترین کسی ک فکرشو کنی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه