2777
2789
عنوان

چجوری برون گرا و راحت باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 22 پست
اضطراب اجتماعی داری بزن توی گوگل راهکارهایی که نوشته رو بخون منم قبلا همینطور بودم الان کم کم دارم ب ...

تو چیکار کردی که خوب شدی؟

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من مصاحبه کاریم رفتم

فرهنگیان؟ اینایی که به درس ربط دارن رو از پسشون برمیام فکر کنم ولی اینایی که به زندگی اجتماعی مربوط میشه یهو لال میشم نمیتونم حرفمو بزنم 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

من یه جایی خونده بودم میگفت که چند بار که تو خونه تنهایی یه دعوای ساختگی با شخصیتای خیالی راه بنداز ...

وای واقعا؟ من تو مغزم همششششش دارم به جاهایی که باید از خودم و حقم دفاع میکردم ولی هیچی نتونستم بگم فکر میکنم و خودمو سرزنش میکنم اصلا انگار تو موقعیت واقعی زبونم قفل میشه

فرهنگیان؟ اینایی که به درس ربط دارن رو از پسشون برمیام فکر کنم ولی اینایی که به زندگی اجتماعی مربوط ...

ن فرهنگیان 

باید تمیرن کنی 

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
تو چیکار کردی که خوب شدی؟

من الان خیلی بهتر از قبلم 

یه مدت با خودم گفتم بزار ببینم دلیل اینکه اینطوری هستم چیه دلایلش رو فهمیدم و این رو هم فهمیدم که هیچکس جز خودم نمیتونست کمکم کنه با خودم گفتم من چی کَم دارم از بقیه که اجازه بدم حقم خورده بشه یا نتونم حرف بزنم مثلا وقتی قراربود یه جایی دعوت بشم یا برای افرادی سخنرانی کنم از قبل به خودم میگفتم باورکن اونا هم مثل خودت هستن اونا هم آدمن 

به اعتماد به نفس هم بستگی داره سعی کن ظاهری که دوست داری رو داشته باشی مرتب باشی و لباس دلخواهت رو بپوشی یادت باشه خیلی از  افراد گرگن و تو باید حقت رو بگیری باید بتونی از خودت دفاع کنی سعی کن وقتی باکسی حرف میزنی خودت سرصحبت رو باز کنی همینطور ادامه بده مطمئنم جواب میده ولی حتما توی گوگل هم سرچ کن چیزایی نوشته که خیلی به دردت میخورن

خدای مهربونم کمکم کن تا از ناراحتی هام رها بشم🥺🌕

من الان خیلی بهتر از قبلم یه مدت با خودم گفتم بزار ببینم دلیل اینکه اینطوری هستم چیه دلایلش رو فهمی ...

ممنونم ازت آره دنبالش هستم تاپیک رو هم زدم ببینم بقیه ی خانوما چجوری کنار اومدن