2777
2789
عنوان

چجوری برون گرا و راحت باشیم

124 بازدید | 22 پست

شما چیکار میکنین که تو جمع بتونین راحت نظر بدین و حرفتونو بزنین چجوری اعتماد به نفس دارین 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتماد بنفس یه بحث جداس ولی درونگرا و برونگرا بودن یه تایپ شخصیتیه فقط میتونی کم یا زیادش کنی نمیتون ...

من اصلا نمیتونم حرفمو بزنم یعنی از حقم دفاع کنم حرفمو بیان کنم 

لطفا اصلا آقا نه به بنده جواب بده نه تو تاپیکام شرکت کنه خیلی ممنون و با احترام تمام

من زیاد حرف میزنم نمیدونم اعتماد ب نفس نیست دهن باز خودش حرف میارهکاش لال بشم

مثلا فکر کن دنبال کار میگردیا مثلا بعد میری راحت میگی اینو؟ کار پاره وقت منظورمه فروشندگی ای چیزی

اگر درون گرایی خودتو اذین نکن که برونگرا بشی چون حال دلت خوب نیست، من توی جمع خیلی صحبت نمیکنم، اوایل خیلی خودمو سرزنش میکردم که چرا نمیتونم و هرجور شده بود باید خودمو برون گرا جلوه میدادم، یه روز نشستم با خودم گفتم این چه کاریه فقط خودم اذیت میشم.بعد اخلاقمو پذیرفتم،  وقتی میرم توی جمع اندازه ای که دوست دارم توی جمع میامو صحبت میکنم.

نمیدونی چقدر حالم خوب شده از اون موقع تا حالا.

برای اعتماد به نفست هم نکات مثبت خودت را در نظر بگیر و اینو بدون بقیه اینقدر مهم نیستند که خودتو کم ببینی، چه بسا حسرت شما هم میخورند.

اضطراب اجتماعی داری بزن توی گوگل راهکارهایی که نوشته رو بخون منم قبلا همینطور بودم الان کم کم دارم بهتر میشم

خدای مهربونم کمکم کن تا از ناراحتی هام رها بشم🥺🌕

مثلا فکر کن دنبال کار میگردیا مثلا بعد میری راحت میگی اینو؟ کار پاره وقت منظورمه فروشندگی ای چیزی

اره من مصاحبه کاریم رفتم 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛

من یه جایی خونده بودم میگفت که چند بار که تو خونه تنهایی یه دعوای ساختگی با شخصیتای خیالی راه بنداز و با صدای بلند از خودت دفاع کن 

اینجوری عادت میکنی و تو جمع واقعی میفهمی که چطوری حرف بزنی

Türk qızı

اگر درون گرایی خودتو اذین نکن که برونگرا بشی چون حال دلت خوب نیست، من توی جمع خیلی صحبت نمیکنم، اوای ...

من تو کارای سادمم میمونم دفاع کردن از حقم، پیدا کردن دوست خوش به حالت که با خودت کنار اومدی

خب اینجوری من فکر می کنم ممکنه حرفی بزنم زشت باشه یا مسخره باشه بقیه بخندن

غزت نفست پایینه 

قبل حرف زدن خودت بزار جای طرف

و اینکه اصلا نترس از حرفایی ک میزنی راحت باش

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛