2777
2789
عنوان

خیلی بده حتی مامانت هم تورو نخواد

274 بازدید | 34 پست

مامان من از وقتی طلاق گرفته من خرجشو دادم ولی وابسته خواهراشه و بچه دوست نداره من حتی پولامو باهاش شریک شدم که مستاجر نباشه خونه بخره اما اون لاشی بازی دراورد پولا رو بالاکشید زمین بنام خودش خرید

خوب که رس منو کشید، منو از خونه بیرون کرد تا الان سه باره منو از خونه بیرون کرده همش میگه هری گمشو گورت گم کن تو یک تار موی خواهرامم نیستی! در حالیکه پول منو خورد من با پول خودم میتونستم اپارتمان بخرم اما حرومش کرد نیازی به این اشغال نداشتم.

سر جمع یکسالم بعد طلاقش منو نگه نداشت همش تهمت فحش تحقیر ناسزا و انرژی منفی بود 

از بس هم بی ابرو بودن نزاشتن من با کیس دلخواهم ازدواج کنم دیگه اون مدل خواستگار دلخواهم پیدا نمیشه خیلی تنهام 

الانم همش با خواهراشه استوری اونا رو میزاره اگر بچه دوست نداشت چرا ما رو وارد این دنیا کرد منم ادمم دلم مامان بابای سالم میخواد 

بابامم که کلا ولمون کرده بود وقتی زنده بود حتی اسم مارو یادش نبود رفته بود بغل زن جدیدش

بعدم با یکی درد دل میکنی میگن خفه شو پدر مادرته لعنت به پدر مادر شهوتی که از زور شهوت بچه اوردن با کتک تحقیر عقده بزرگ کردن 

بابام وقتی زنده بود سه ماه تمام سیب زمینی خالی بهم داد میخواست زجرم بده میگفت تو با مردا گروهی رابطه داری و بزور میخواست الکی شوهرم بده من دعوا کردم نزاشتم میگفت پس باکره نیستی که شوهر نمیکنی

الانم محل کارم دوره بالاشهره و رهن خونه اینجا میلیاردی هست منم حوصله پایین شهر نداشتم دور بود و اینکه ادمهاشم فضول بودن اومدم یه زیرزمین بدون حمام و هیچی فقط توالت داره اینجا رهن کردم همیشه هم تنهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرت برات خواهر 🥺🥺🥺منم از پدر و مادر کم نکشیدم درکت میکنم 💔خاستی میتونی سر هر چی با من درد و دل کنی با این وضعیت فک میکنم خیلی اوضاعمون شبیه به همه دوستای خوبی میشیم 

هروقت شرایطت اوکی شد که امیدوارم هرچی زودتر بشه با یه تراپیست صحبت کن انشالله حالت بهتر بشه قربونت ب ...

رفتم اونم چرندیات تحویلم داد گفت فکر کن از بهزیستی اومدی کسی نداری از صفر شروع کن اما من حتی کسی ندارم باهاش حرف بزنم

رفتم اونم چرندیات تحویلم داد گفت فکر کن از بهزیستی اومدی کسی نداری از صفر شروع کن اما من حتی کسی ندا ...

قربونت برم من خیلی سخته ولی همین که تونستی اینهمه وقت دووم بیاری ینی بازم امید هست(: