2777
2789
عنوان

تصمیم من برای عروسی به جای یک شب تجمل به صدها لبخند تبدیل می‌شود

| مشاهده متن کامل بحث + 930 بازدید | 55 پست
مرسی عزیز دلم

ببخشید عزیزم فضولیه ولی کنجکاوم اگ دوشت داشتید جواب بدید سنتون ب ۱۸ ۱۹ سال میخوره چطوری مهاجرت کردید؟؟با خانواده رفتین یاتنها؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
ببخشید عزیزم فضولیه ولی کنجکاوم اگ دوشت داشتید جواب بدید سنتون ب ۱۸ ۱۹ سال میخوره چطوری مهاجرت کردید ...

عزیزم من سنم بیشتر بیبی فیس هستم😅ولی همون حدود سنم بود مهاجرت کردم 

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من سنم بیشتر بیبی فیس هستم😅ولی همون حدود سنم بود مهاجرت کردم

اوخدا😍موفق باشی

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چت جی پی تی نوشته

خیلی جالبه که اینقدر ادم بتونه حسودی کنه 😄

البته بهت حق میدم 

کسی که فقط تایپک هاش درباره

فرار کردن قاچاقی  ، این که دوستت بهت فحش داده ، از کیف پول مامانت پول برداشتی

این جور مسائل و در این سطح اجتماعی و فرهنگی هستی یکم برای ادم اوضاع رو قابل درک میکنه که چرا حسادت میکنی

البته من که برام اهمیتی نداره و امیدوارم تو زندگی موفق بشی

عزیزم. من توی اکثر تاپیکهات که میام ته دلم میگم خوش به حال مامانت با ابن دختر🥰

دختر خودم هم ۱۷  سالشه و خیلی هم اهل مطالعست. یه موقعهایی مثل الان شما نگاهش که به موضوعات اطرافش متفاوت و عمیقه کلی ذوق می کنم😊 

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
لذت بردم از تصمیمتون من تازه کشفتون کردم و میام تاپیکاتون،چون بهم حال خوبی میدهخوشبخت باشی عزیزم

مرسی عزیز دلم خیلی خوشحالم که تایپک هام مورد پسندت بود همچنین گلم سلامت و شاد باشید 💖🫶🏻