2777
2789

آرایش میکنم میگه واییی نه پاک کن مصنوعی شدی خودت خوبی وقتی آرایش ندارم حتی دعوا هم نداریم😂

کاشت میکنم میگه ریمو کن خوب نیست 

مژه که بذارم روم نگاه نمیکنه 

کرم بزنم دست و صورت بزنم نزدیکم نمیشه درجا دست زدنی بهم میره میشوره کرمی نشه

لباس خواب اینا هم همش میگم میگه نه ولش کن نمیخواد 

اصلااااا انگار برای این بشر اینجور چیزا نیومده 

چرا پس شوهرهای بعضیا اینقدر خوبن میگن به خودت برس آیتا 

منم عاشق اینجور چیزام خیلی محدود میشم

تو این دنیا همه چی سمه فقط دوز مصرفش فرق داره!👌🏻

وااااااااااای شوهر من حوصله ندارم آرایش کنم میگه برویکم یه چیزی بمال به صورتت وای خسته شدم😟

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 

حتی اگه از کاشت متنفر بود نگران نباشید بهش آب بدید بخوره تا آرامش روان پیدا کنه و خرش کنید همه باید نگاه مثبت و شاد داشته باشن🌲🌲🌲🌲🪴🪴🪴🪴🌺🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیقه هست دیگه من شوهرم برای خودش هم متنفره مثلا پماد و کرم اصلا نمیزنه . کلا هر چیز اضافه روی پوست دوست نداره 

ارایش خیلی ملیح دوست داره اونم گاهی . 

اگر زن و شوهر همسو باشن اذیت نمیشن هر کدوم که مدل دیگه باشن یکم ازاردهنده هست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بعضی مردا اینجورین دیگ پارتنر منم زیاد خوشش نمیاد میگ ناخن نذار ناخن های خودت خوبن خراب میشن ارایشم میگه خوب نیست پوستت خراب میشه برای گه گاهی هم باید حتما برند خفن باشه ک پوستت خراب نشه اونم اینجا انقدر فیکاش هست نمیشه تشخیص داد 

شوهر منم خوشش نمیاد 

میگه فقط رژ خیلی کم رنگ بزن یا گونه هاتو یه کوچولو سرخ کن همین 

تازه زن های آرایش دار و ناخن کاشته هم میبینه میگه ینی واقعا مردی هست ک ازینا خوشش بیاد؟😂

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      
وااااااااااای شوهر من حوصله ندارم آرایش کنم میگه برویکم یه چیزی بمال به صورتت وای خسته شدم😟

اره بیشتر مردا همینن خیلی تعجب میکنم 

منم که عاشق قرتی بازی 

الان شوهرم اینجور چیزا خوشش میومد پلنگ شده بودن اونقدر عمل داشتم😂

اره بیشتر مردا همینن خیلی تعجب میکنم منم که عاشق قرتی بازی الان شوهرم اینجور چیزا خوشش میومد پلنگ شد ...

😂😂😂😂😂

خدایا خودت شاهدی خودت میبینی اشک هایی که میریزم. خودت تقاص دل شکسته من راازش بگیر. بسه امتحان خسته ام دیگه خدایا بسه.... 
خوبه ک همینطوری میخوادتایراد گیر نیست .کلا قربون صدقت میره حالت عادی و ازت تعریف میکنه؟

اره خیلی میگه که بقیه زشتن آرایش میکنن تو نکن نمیدونم دقیق ولی دوسم داره