2777
2789
عنوان

تصمیم من برای عروسی به جای یک شب تجمل به صدها لبخند تبدیل می‌شود

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 55 پست
عزیزم. من توی اکثر تاپیکهات که میام ته دلم میگم خوش به حال مامانت با ابن دختر🥰دختر خودم هم ۱۷ سالش ...

مرسی عزیزم 🥰شما بهم لطف دارید 🫶🏻💖

الهی انشالا دختر خانوم گل شما هم به بالاترین درجات برسه و شاد و‌ سلامت باشند🌟🌹

دکترای تخصصی جراحی دامپزشکی🫶🏻💖دلنوشته های یک مهاجر🧳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید مگه چقدر می‌خواستید برای عروسی هزینه کنید که اینهمه چیز میز میشه باهاش خرید؟۴ تا جهیزیه کامل ...

دیگه هدفمون همچین کاری بودش دیگه بیشتر شدن هزینش برامون اهمیتی نداشت عزیزم

خیلی جالبه که اینقدر ادم بتونه حسودی کنه 😄البته بهت حق میدم کسی که فقط تایپک هاش درباره فرار کردن ق ...

من درمورد خودتو زندگیت هیچ نظری ندادم و نمیدم ب شما هم ربطی نداره من چیکار کردم و چ مشکلاتی برام پیش اومده 

متنی هم ک گذاشتی چت جی پی تی نوشته چون بین جمله ها خط هست دلیلی نمیبینم اغده ای بازی دربیاری

من درمورد خودتو زندگیت هیچ نظری ندادم و نمیدم ب شما هم ربطی نداره من چیکار کردم و چ مشکلاتی برام پیش ...

به قول خودتون  که تایپک زدی« اگه تایپکی رو دوست ندارید نرید توش » شما هم به حرف خودتون عمل کنید ما واقعا خوشحال میشیم فقط محض اطلاع میگم عزیزم تایپک های  من همه یک سبک هستن قدیمی ترینش یعنی چهار سال پیش که هیچ هوش مصنوعی وجود نداشت ‌همین جوری بود من خودم دوستان زیادی دارم که بهم لطف دارن تایپک هام دنبال میکنن با حرف زدن هر کسی‌من خراب نمیشم باشه شما راست میگی انسان که نمیتونه بین جمله ها خط بزاره فقط ربات میتونه بزنه (😂فقط سطح منطقش منو کشته‌) ممنون میشم دیگه کامنت هات نبینم

واقعا واسه ی منم دوست مجازی ارزشمندی هستین و بهتون افتخارمیکنم با کارتون موافقم کاش همه بینش شمارو داشتن 👏🏻احسنت به این پختگی هم خودتون و هم پارتنرتون امیدوارم همیشه درمسیر خوشبختی و سعادت باشین و خدا فرزندانی نصیبتون کنه ک مث خودتون در وهله اول انسانیت و قلب دریایی داشته باشن💝

مواظب خودتون باشین ازشما خیلی کمه توی دنیا💓

کاش درتمام ایران هم این مرسوم میشد جای طلاهای انچنانی و مهریه ها و لوازم خونه و.... اگر تابوشکنی میشد خیلییی خوب بود اما متاسفانه عروس و داماد نخوان خانواده هاشون بخاطر حرف آبرو و چیزای دیگ ولکن نیستن 

کاش آدم هایی مثل شما همه جا بود که یکی امثال من بخاطر بحث احتیاج های اولیه زندگی تو نامزدی طولانی نمیموندن 

همیشه راهتون و زندگیتون پراز نور خدا🌻

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

خیلی روح بزرگ و زیبایی داری از صمیم قلب برات ارزوی خوشبختی میکنم عزیزم خیلی دلم میخواد شما و پارتنرت رو ببینم

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

خیلی روح بزرگ و زیبایی داری از صمیم قلب برات ارزوی خوشبختی میکنم عزیزم خیلی دلم میخواد شما و پارتنرت ...

ممنون عزیزم همچنین 💖🫶🏻✨

سلام عزیزم 

چه تاپیک قشنگی

حقیقتش داشتم دنبال یه تاپیک از شما می‌گشتم که قفل نباشه تا یه مشورتی باهاتون بکنم 

از دیشب متوجه شدم سگم بدنش خارش داره

امروز دقت کردم یه جاهای از بدنش شبیه گزش حشرات شده ولی هیچ حشره ای ندیدم

احساس میکنم جای گزش ها درد هم داره چون وقتی بهش دست میزنم پاشو تکون میده

میشه کمکم کنی؟

البته تا شب اگر دامپزشکش باشه حتما میبرمش ولی چون چند روز تعطیله فکر نکنم باشه

همه میتونن موفق باشن فقط کافیه اول تو ذهنشون موفق بشن.
قشنگ بود کاش یکی دیگه مثل شما پیدا بشه ازین بیمارایی که داروهاشون گرونه و توان ندارن حمایت کنه کاش م ...

خانم دکتر عزیز تایپیک ها رو قفل نکن تا هروقت خواستم بیام و بنویسم ...الان راجع به آخرین تایپیکات متاسفم اون احمق هوایی که هنوز شمارو فیک می بینند!!ای بابا مگه اصلا امکان پزشک شدن نیست .خب هست .مگه پزشک ایرانی مهاجرت نمیکنه.خب می‌کنه .مگه نمی‌تونه به پزشک عضو می نی سایت بشه خب می‌تونه!!چرا اینقدر ذهن شما علاوه بر فقیری مریض هست!!آخه ایشون چه ادعای عجیبی کردن ؟؟؟لابد با خودت مقایسه میکنی همه چیز رو

اصلا درک نمیکنم بخدا.اصلا در کل از لحاظ احتمالات احتمالات صادق بودن به فیک بودن نود درصذه.یعنی اغلب واقعیه.البته مقصر خانم دکترند

هیچوقت نباید پاسخ بدین اصلا چه اهمیتی داره اون اذهان مریضی که باور نکنند

عجب بیهوده تکراریست دنیا

خانم دکتر عزیز تایپیک ها رو قفل نکن تا هروقت خواستم بیام و بنویسم ...الان راجع به آخرین تایپیکات متا ...

اشتباه ریپ زدی عزیزوم من خانوم دکتر نیستم 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...