2777
2789
عنوان

جلبک اسپیرولینا استفاده کردین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 253601 بازدید | 87 پست

من از یه شرکت گرفتم فکر کنم اسمش باغ دارو بود یه اقایی مشاوره شدم برام فرستاد طعمش بد نبود میشد بخوریش توی سه ماه 14 کیلیو کم کردم شماره شرکت رو دارم فکر کنم02191089020 هستش تماس گرفتی داخلی8589 رو باید وارد کنی یه اقایی جواب میده مشاوره میکنه اطلاعات کامل میده من خودم از طریق اینستا  باهاشون اشنا شدم خدا رو شکر هم این محصولش هم محصول ضد لک و چروکشون خیلی عالی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله 

پوست من خشک است سبوره زیاد میزد و ملتهب میشد

از وقتی از کرم اسپیرولینا استفاده کردم کاملا برطرف شد

از دیابت شاپ اوژن خریدم 

کافیه در گوگل کرم اسپیرولینا و یا کالای پزشکی اوژن را جستجو کنید 

سلام،من از نمایندگیشون‌که صمیم هست و‌حیاتی تبلیغ می کنه گرفتم. برای مصرفش بهترین راه هم زدن با ماست هست. یه ذره نعنا خشک هم بهش اصافه کنین طعمش خوشمزه میشه. من کنار غذا یا قبلش می خورم. ولی نکته اینجاست که تاثیری نداشت و‌من اصلا تاثیر خاصی ندیدم. ادعاهایی که میشه به نظرم درست نیست.

با سلام من این پودر رو از شرکت ۵۰۴۰ خریدم اونم دوره سه ماهه

دقیقا یک ماهی میشه استفاده میکنم ن تنها لاغر نشدم بلکه اضافه وزنم دارم حدود ۲کیلو وزن اضافه کردم. خلاصه که بگم گول تبلیغات شون رو نخورید منکه پولم حیف شد.

مطمین بودم نخوردیم که میگین به خاصیتش می ارزه یعنی ببخشید من یه جوری اوق میزدم که دل و روده م درد می ...

سلام ببخشید من دوسه روز خوردم معدم به شدت درد میکرد ولی مطمئن نیستم مال همین پودر باشه روزی دوبار می‌خوردم قبل از ناهار قبل از شام بعد مخصوصا آخرشب یا نصف شب معدم خیلی اذیت میشد البته من چندین ساله مشکل معده دارم پارسال رفتم آندوسکوپی گفت میکروب معده داری من باید هر روز قرص معده بخورم وگرنه خیلی اذیت میشم ولی این پودر با اینکه قرص معده می‌خوردم ولی بازم معدم خیلی اذیتم میکرد

الهی من لی غیرک
سلام ببخشید من دوسه روز خوردم معدم به شدت درد میکرد ولی مطمئن نیستم مال همین پودر باشه روزی دوبار می ...

سلام کلا خیلی چیز مزخرفیه. من یک سال پیش خوردم اما هنوز هم تا اسمش میاد حالم بده میشه 

جلبک زباله و به نوعی پسماند آبه

تا وقتی کلی گیاه که از دل خاک بیرون میان و انقدر مفید و ارزان و قابل دسترسن، چرا روی میارین به آشغال خوری چندش بد بوی بدمزه

خودتونو از خوردن عذاهای پاک محروم نکنین 

من از یه شرکت گرفتم فکر کنم اسمش باغ دارو بود یه اقایی مشاوره شدم برام فرستاد طعمش بد نبود میشد بخور ...

فقط تبلیغ بلدین

هیچ تاثیری تو لاغری نداره

شماها رژیم بگیرین و کنارش ورزشی که ضربان قلبتون افزایش پیدا کنه، عرق کنین، لاغر میشین

محصول خوبیه من خوردم طمش خوب نبود با   ماست راحت خوردم تو 2 ماه8 کیلیو کم کردم عوارض نداشت برام خیلی راضیم از شرکت باغ دارو خریدم شمارش02191005040 هستش که تماس گرفتم صدای اقای حیاتی رو تا شنیدم داخلی8589 رو وارد کردم به یه کارشناس اقا وصل شدم برام ثبت کرد خریدم اسمش گودرزی بود تو دوره هم در کنارم بود هر زمان سوال هم داشتم شمارش رو میگرفتم داخلیش رو وارد میکردم تازه محصول ضد ریزش مو اسپیرولینا رو هم خریدم الان دارم استفاده میکنم ریزش رو برطرف کرده منتظرم رویش رو هم برام ایجاد کنه