بعد از زایمانم هنوز پریود نشده بودم دیروز بی بی چکم مثبت شد
رفتمسونو ۶ هفته و۴ روزم بود
الان موندم چیکار کنم
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
متاسفم برای انرژی منفی که به آدما میدی. اتفاقا من الان تاپیک قبلیاش رو میخوندم. خیلی خوشم اومد که چق ...
عاشق بچه هامم خودمم تک فرزند بودم بدم نمیاد اینم ب دنیا بیارم اخه قبلا یکی سقط کردم خیلی پشیمون شدم بعدش ولی خب مشکل اینه الاندوتا دختر دارم اگر سومی دختر بشه فک کنم همسرم ناراحت بشه
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ینی واقعا بگن بنداز میندازی نگه دار نگه میداری؟ کسی ک زندگیش مطابق نظرسنجی نی نی سایته واقعا آدم تبا ...
واقعا نیاز ب درد و دل داشتم اخه من دوست و رفیق ندارم
فقط اینایی که قضاوت میکنناحتمالا چندتا پروفایل قاضی نباشیم و چندتا پست اینستاگرامی هم در فضای مجازی ...
دوتا دختر دارم اگر سومی هم دختر باشه چی؟
دختر ماهه اتفاقا. ولی برات دعا میکنم پسر باشه که هر دو جنسیت رو داشته باشی.خیلی خوبه حوصله ات زیاده. ...
عاااشق دخترم .ینی روحیات من با دختر جوره ولی خب ادم از دوتاش داشته باشه بخاطر همسرم