2777
2789
عنوان

بچه سوم رو حامله شدم نگه دارم یا بندازمش

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 89 پست
متاسفم برای انرژی منفی که به آدما میدی. اتفاقا من الان تاپیک قبلیاش رو میخوندم. خیلی خوشم اومد که چق ...

عاشق بچه هامم خودمم تک فرزند بودم بدم نمیاد اینم ب دنیا بیارم اخه قبلا یکی سقط کردم خیلی پشیمون شدم بعدش ولی خب مشکل اینه الان‌دوتا دختر دارم اگر سومی دختر بشه فک کنم همسرم ناراحت بشه

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

ینی واقعا بگن بنداز میندازی نگه دار نگه میداری؟ کسی ک زندگیش مطابق نظرسنجی نی نی سایته واقعا آدم تباهیه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط اینایی که قضاوت میکنن

احتمالا چندتا پروفایل قاضی نباشیم و چندتا پست اینستاگرامی هم در فضای مجازی دارن 😁

بگذریم 

عزیزم بچتو حتما نگهدار ، اون الان شکل گرفته و قلبش میتپه، مطمئنا وجودش براتون با نور و آرامش همراهه 

ینی واقعا بگن بنداز میندازی نگه دار نگه میداری؟ کسی ک زندگیش مطابق نظرسنجی نی نی سایته واقعا آدم تبا ...

واقعا نیاز ب درد و دل داشتم اخه من دوست و رفیق ندارم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

فقط اینایی که قضاوت میکنناحتمالا چندتا پروفایل قاضی نباشیم و چندتا پست اینستاگرامی هم در فضای مجازی ...

دوتا دختر دارم اگر سومی هم دختر باشه چی؟

واقعا نیاز ب درد و دل داشتم اخه من دوست و رفیق ندارم

اینجا اکثرا کم سن و مجرد هستن شعارشونم یا طلاق بگیر یا سقط کن

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

عاشق بچه هامم خودمم تک فرزند بودم بدم نمیاد اینم ب دنیا بیارم اخه قبلا یکی سقط کردم خیلی پشیمون شدم ...

دختر ماهه اتفاقا. ولی برات دعا میکنم پسر باشه که هر دو جنسیت رو داشته باشی.

خیلی خوبه حوصله ات زیاده. یه آیتم مثبته. 

اگر دختر هم شد که فرقی نداره، خدا خواسته و عزیزه قطعا. نگران شوهرت نباش

دختر ماهه اتفاقا. ولی برات دعا میکنم پسر باشه که هر دو جنسیت رو داشته باشی.خیلی خوبه حوصله ات زیاده. ...

عاااشق دخترم .ینی روحیات من با دختر جوره ولی خب ادم از دوتاش داشته باشه بخاطر همسرم

انشالله خدا تو یه سال هر دوشو برات بزاره سر راهت دختر عمه من ۳۷سالش بود عقد کردن یه مجلس مختصر گرفتن ...

خوشبخت بشه ان شاءالله 

تو شهری ک من زندگی میکنم سمت دختر ۳۵ب بالا دیگه کسی نمیره فقط معجزه میتونه 

عاااشق دخترم .ینی روحیات من با دختر جوره ولی خب ادم از دوتاش داشته باشه بخاطر همسرم

ان شاالله که هرچی هست سالم باشه. لحظه ای تردید نکن تو این هدیه ای که خدا بهت داده عزیزم