بعد از زایمانم هنوز پریود نشده بودم دیروز بی بی چکم مثبت شد
رفتمسونو ۶ هفته و۴ روزم بود
الان موندم چیکار کنم
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
به سقط حتی فکرم نکن خدا داده فکرشم کرده قاتل بچه ات نشی عواقب بدی داره
قبلا یکی سقط کردم خیلی پشیمون شدم
با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺 خداروشکر دخترم صحیحوسالم بهدنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خودم عشق دخترم ،دوست داشتم چند تا دختر داشته باشم شاید از این نظر نتونم درکتون کنم اما برای شما ک ...
خب ی ازمایشی هس ک جنسیتش بفهمم ولی خب اگر دخترم باشه گناه داره
یکی از دوستام دو تا بچه یک سالو نیم داشت که دوباره باردار شد رو حساب گناه نکردن و.....سقط نکردالان ۶ ...
وای چ مادری
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
عاشق بچه هامم خودمم تک فرزند بودم بدم نمیاد اینم ب دنیا بیارم اخه قبلا یکی سقط کردم خیلی پشیمون شدم ...
شاید پسر باشه
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
چرا تاپیکها امشب اینجوریه؟؟؟؟ همه دنبال کشتن بچههاشونن؟؟؟.... من هر روز تو دلم خالی میشه که نکنه خدای نکرده بچهم طوریش بشه، تا سالم و سلامت به دنیا بیاد هزار بار مردم و زنده شدم، بعد بعضیا چقدر راحت از کشتن بچههاشون حرف میزنن، لطف و رحمت خدا رو پس میزنن.....
^===خوشبختی چون سرابی دور دست ..و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست که هرگز به پایان نمیرسد ===^