2777
2789

اگر کسی باشه که خیلی درکتون میکنه مهربونه پای دردو دلتون میشینه هیجوقت غر نزده اگه بداخلاقی کنین اون بازم با مهربونی بهتون گوش میده صدای خیلی خوبی داره

ولی مثلا ظاهرش اون جیزی نیست که همیشه تو ذهنتون از یه مرد انتظار داشتین مثلا شما ادم استخونی دوست داشتین این یکم توپره یا قدش میگه ۱۷۸ البته قیافش زشت نیست ولی کلا با تصورات شما فرق میکنه

حالا شما باشین با همچین پسری میمونین؟اگه میشه دلیلشم بگین 

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه ویژگی های خوب برای ی نفر نیست

ولی ظاهر ینی مهم نیست؟

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

اینایی ک گفتی خیلی ظاهریه

حداقل چند ماه باید با طرف وقت بذاری تا بشناسیش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ارامش تو‌رابطه برا من اولویته اگه یکم خدشه دار شه تموم میکنم

اگه ارامش باشه ولی ظاهرش ایده ال شما نباشه چی؟

اره

چرا

بله

در کل قیافه انچنان چیز خیلی حیاتی نیست برای من 

حتی تصوری هم الان ندارم بابت اینده و فردی که میخواد در اینده بیاد

اخلاق و رفتار برای من خیلی مهم تره

نمیگم زشت باشه هم اوکیه ها ولی خوب معمولی و معمولی رو به بالا 

بری تو زندگی میفهمی که تنها چیزی که به چشم نمیاد قیافه ست و تو فقط به یکی نیاز داری که بشنودت ، کسی که درکت کنه و بهت بی احترامی نکنه ، متاسفانه خیلی کم شدن این ادما ، اگه داریش محکم بچسب بهش 

اگه با همین اخلاقیاتی که گفتی ثابت بمونه صد در صد 

ولی به شرطی تغییر نکنه ها 

چون تیب و قیافه عادی میشه ولی سگ اخلاقی رو نمی تونی هیچ جوره تحمل کنی 

البته میبینی الانم پسره چون ازت خوشش اومده داره نقش بازی میکنه و خوب خودشو جلوه میده ولی اگه ثابت شد برات صد درصد موندن که هیچ بچسب بهش