2777
2789
عنوان

دخترا اگه شما تو ابن شرایط باشین چه تصمیمی میگین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 45 پست
همون هیکلشو دوست داری یا رو اعصابته و نمیتونی کنار خودت تصورش کنی؟

دوست داشتم هیکل عضلانی داشت البته چاق نیست ولی اونطوریم که من میخوام نیس

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم بگیره

خب من نمیتونم بهش بگم رژیم بگیره میترسم ناراحت شه

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بستگی داره ظاهر چقدر برات مهم باشه

چون بعدا برات همه چی عادی میشه و چیزی ک اذیتت میکنه شدیدتر میشه

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

من بیشتر هیکلشو دوست ندارم

قبول دارم با آدما نباید به امید اینکه مطابق چیزی که میخوایم تغییرش میدیم وارد رابطه شیم و همونی که هست رو باید بپذیریم ولی برای فردی که چنین ویژگی‌های اخلاقی داره میشه مثلا با دیدن آلبوم عکسای خودش نه که با کسی مقایسه‌ش کنی اون قد و اندام مورد علاقه‌تو بهش نسبت بدی که چقدر اینجا بی‌نظیره لاغر بودی و غیره 

ترغیبش کنی اگه واقعا قِناصی داره بره باشگاه تمرین کنه و این اصلا درخواست نابجایی نیست برای سلامتیشم خوبه اما اگر واقعا وقتشو میگیره اذیت میشه خب ملاک شمام قابل احترامه هر چند برای یکی مثل من یا امثال من چنین چیزی ممکنه مهم نباشه دیگه رهاش کن 

ببین اگه یکی که به تصورت نزدیک باشه رو ببینی و نسبت به رابطتت دودل بشی یا هرچیزی اصلا نرو باهاش تو ر ...

نه حالا رابطمون جدی که نیست ولی میخواستم ببینم چه تصمیمی بگیرم

بستگی داره ظاهر چقدر برات مهم باشهچون بعدا برات همه چی عادی میشه و چیزی ک اذیتت میکنه شدیدتر میشه

من هیکل برام خیلی مهم بود اصن قیافه مهم نبود

قبول دارم با آدما نباید به امید اینکه مطابق چیزی که میخوایم تغییرش میدیم وارد رابطه شیم و همونی که ه ...

دقیقا همینطوره گاهی سعی کردم بگم مثلا اینجا قشنگ تری متاسفانه روم نشده🤦🏻‍♀️دوس ندارم حس ناکافی بودن بهش بدم چون اون مشکلی نداره شاید تصورات من اشتباهه

باب دلت نیس وقتتو هدر نده

از یه طرف میترسم وابسته شم

از یه طرف میترسم وابسته شم

تا نشدی کم کن رابطه رو

اما بهش مستقیم نگو چرا

از نظر اخلاقی درست نیس

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

تا نشدی کم کن رابطه رواما بهش مستقیم نگو چرااز نظر اخلاقی درست نیس

نه هیجوقت نمیگم

دقیقا همینطوره گاهی سعی کردم بگم مثلا اینجا قشنگ تری متاسفانه روم نشده🤦🏻‍♀️دوس ندارم حس ناکافی بود ...

با هوش مصنوعی کله‌شو به یه بدن عضلانی بچسبون هم فان میشه هم شاید ترغیب بشه بره باشگاه 

فقط قبلش با آرایشی چیزی روی صورتش با هوش مصنوعی شروع کن بعدم این مورد رو پیاده کن و یهو با دیدنش جا بخور که واااااای باورم نمیشه انقدر خفن باشی 

فقط اگر خودتم خوش اندام و خوش قد و بالا و ورزیده هستی یه چنین حرکتی بزنااااا من که شما رو ندیدم چون رسیدن به اون بدن عضلانی سالها تجربه زمان پول و زحمت می‌طلبه برنداری بدن آرنولد رو به بچه مردم بچسبونی😂

با هوش مصنوعی کله‌شو به یه بدن عضلانی بچسبون هم فان میشه هم شاید ترغیب بشه بره باشگاه فقط قبلش با آر ...

😂😂😂اهل هوش مصنوعی اینا نیستم اخه