یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیاسی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن
فقط پول ناهار و اضافه کار رو که یه میلیون و 700 تومنه خرج خورد و ریزه میکنیم حالا هرچی پیش اومد صرفاً خرج خاصی برای خودم نمیکنم
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
چقدر کار خوبی میکنی...میشه بپرسم چقدر پس انداز می کنی هرماه و چیکارش میکنی
کل حقوقمو
تا ماه قبل که یه چیزی از شوهرم میگرفتم میذاشتم روش تا روند بشه
تازه این ماه حکمم افزایش داشت دیگه از شوهرم نگرفتم خودش رونده
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊