2777
2789

بستگی داره

عمومی میانگین ۷۰ تا۵۰

تخصص میانگین ۱۵۰ تا۲۰۰

متخصص  پایین‌تر داریم 

درامد میلیاردی هم داریم 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی دارهکسی که سابقه زیاد داره مطب داره درامدش خیلی بالاتر از یه پزشک تازه کار هست استاد دانشگاه ب ...

میخواستم جوان هارو بدونم بیشتر قبل ۳۰سالگی می تونن به درامد خوب برسن ؟

بستگی دارهعمومی میانگین ۷۰ تا۵۰تخصص میانگین ۱۵۰ تا۲۰۰متخصص پایین‌تر داریم درامد میلیاردی هم داریم

بنظرتون قبل ۳۰ سالگی میشه درامد بالای ۱۵۰ داشت ؟

میخواستم جوان هارو بدونم بیشتر قبل ۳۰سالگی

اگه دانشجو باشن درامدشون خیلی کمه 

در حد پفک نمکی هم نمیشه 

باید حتما یا خانوادشون خرجشون رو بده اگه دانشجوی تخصص باشن یا کار کنن به سختی 

اگه دانشجو باشن درامدشون خیلی کمه در حد پفک نمکی هم نمیشه باید حتما یا خانوادشون خرجشون رو بده اگه د ...

اخه تخصص بگیرن خیلی سن میگذره بنظرتون قبل سی سالگی به درامد بالای ۱۰۰ میلیون اینا میرسن؟

بنظرتون قبل ۳۰ سالگی میشه درامد بالای ۱۵۰ داشت ؟

شما اگر تخصص بخونی در بهترین حالت ۲۹ تا ۳۰ تخصصت تموم میشه و ۴ سال باید بری طرح که میشی ۳۴

بعدش بیای تازه مطب بزنی

مگه اینکه عمومی بمونی که قبل ۳۰ وارد بازار کار شی که اونم  درامد بالای ۱۵۰ توش خیلی کمه مگه اینکه بری تو کار زیبایی 

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

عمومی یک شیفت کاری ۱۵۸۰۰ 

با ۴۱۰۰ ماهانه کارانه که هر ۴ ماه یک بار با هم واریز می کنن 

تخصص  یک شیفت کاری ۵۰ تومن حدودا 

کارانه هم حدودا ۷تومن در ماه که باز اون هم هر ۴ ماه یک بار واریز میشه 

اخه تخصص بگیرن خیلی سن میگذره بنظرتون قبل سی سالگی به درامد بالای ۱۰۰ میلیون اینا میرسن؟

بعید میدونم

اینجا یه عالم متخصص میشناختم که پول مطب هم نداشتن 

خیلی زندگیاشون سخت هست و همش باید سرکار باشن و زحمت بکشن 

معمولا تو سن پنجاه سالگی تازه به پول میرسن

مگه دیگه خیلی نخبه باشه و طرح نره و نخوره و نره نیاد و مطب بزنه و شانسش بزنه و کارشم بگیره 

شما اگر تخصص بخونی در بهترین حالت ۲۹ تا ۳۰ تخصصت تموم میشه و ۴ سال باید بری طرح که میشی ۳۴بعدش بیای ...

قبل اینکع طرح برن می تونن مطب بزنن؟

مطب زدن سرمایه میخواد درسته ؟اونو نداشته باشه بازم درامد بالا میرسه ؟

قبل اینکع طرح برن می تونن مطب بزنن؟مطب زدن سرمایه میخواد درسته ؟اونو نداشته باشه بازم درامد بالا میر ...

نه نمیتونن قبل طرح

بله سرمایه میخواد 

تو تهران هم به سادگی نمیشه زد حتی اگه سرمایه داشته باشی

مطب نداشته باشی به عنوان عمومی باید تو درمانگاه کار کنی یا شیفت وایسی و درآمد خیلی بالا نه ندارد

ولی تو تخصص بهتره اوضاع 

بعید میدونماینجا یه عالم متخصص میشناختم که پول مطب هم نداشتن خیلی زندگیاشون سخت هست و همش باید سرکار ...

چه بد من فکر میکردم الکی میگن درامد نداره پس چرا اینقدر هم خواهان داره 

نظرتون درمورد فیزیو تراپی چیه ؟

نه نمیتونن قبل طرحبله سرمایه میخواد تو تهران هم به سادگی نمیشه زد حتی اگه سرمایه داشته باشیمطب نداشت ...

اینجوری که بدرد نمیخوره درمورد فیزیو تراپی نظرتون چیه ؟

چه بد من فکر میکردم الکی میگن درامد نداره پس چرا اینقدر هم خواهان داره نظرتون درمورد فیزیو تراپی چیه ...

نه بابا پزشکی الکی اسم در کرده واسه درامد

ادم اگه بره بازار کار کنه سی سالگی ممکنه میلیاردر بشه یا تو هر کسب و کاری ازادی باشه 

ولی پزشکی تا نزدیک چهل باید درس بخونی 

بیشتر بچه پزشکا با پولشون حال میکنن تا خودشون 

من هر چی فامیل متخصص دارم چه تو ایران چه تو امریکا همشون از پنجاه سالگی چهل سالگی تازه به پول رسیدن بیشتر بچه هاشون حال کردن با ثروت پدراشون 

فیزیو رو نمیشناسم زیاد ولی بابام اینا یه همسایه داشتن فیزیو خونده بود وضعش خوب بود نسبتا