2777
2789
عنوان

چیز های عجیب تهران از نظر غیرتهرانی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 50 پست
شهرستان صد هیچ شهر های بزرگ رو می‌زنه واقعا😑😂اگه بحث امکانات نبود تا حالا هزار بار از تهران رفته ب ...

دقیقااااا منم

با اینکه کلا تهران بزرگ شدم اما اصلا بهش دلبستگی ندارم

دوست دارم برم یه شهر اروووووم و زیبا با هوای تمیز فقط مشکلم اینه شهرهای دیگه فکر کنم همه به کار هم کار دارن

با این موضوع نمی تونم کنار بیام😐

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چادري هاي تهران ماشاالله تو اجتماعات يهو ميبيني عجب جمعيتي هستن مثل نماز جمعه يا راهپيمايي و اينا. خ ...

حق🤌

خدایی محرم و مراسمات مذهبی ببین چه خبره

من خودم چادری م و شاغل ولی اصلا از گشتن بیخودی خوشم نمیاد و ۹۰ درصد خریدامم اینترنتیه

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

دقیقااااا منمبا اینکه کلا تهران بزرگ شدم اما اصلا بهش دلبستگی ندارمدوست دارم برم یه شهر اروووووم و ز ...

شاید سخت باشه زندگی تو تهران ولی زندگی تو شهرا کوچیک برای ما شاید فقط چند روز جالب و جذاب باشه بعدش نمیشه🤣 شهرای بزرگ بعد تهران شاید خوب باشن مثل شیراز و اصفهان .. اما تبریز و مشهد با اینکه شهرای بزرگی ان قابل زندگی برای ما نیس چون فضای قومیتی مذهبیش بالاس

دقیقااااا منمبا اینکه کلا تهران بزرگ شدم اما اصلا بهش دلبستگی ندارمدوست دارم برم یه شهر اروووووم و ز ...

نه شهر بزرگ مثل مشهد و اصفهان و اینا بری کسی به کارت کاری نداره فقط در حد مردم تهران بافرهنگ نیستن خیلی نمیتونن بی تفاوت باشن یک نگاه میکنن دیگه 😂

مرسی اره چادری ها خونه نشینن پس😅

خونه نشین نیستیم گلم😘

اتفاقا خود من شاغلم و در کنارش ورزش و کوهنوردی هم می کنم ولی از گشتن بیخودی خوشم نمیاد

ولی من از تهران خیلی خوشم نمیاد جدیدا

انگار ادم هیچ میشه

هرچقدر بدوی هیچی نیستی دیگه چون ضریب رشد بقیه هزار برابره همه چی سخت تره 

از ترافیک هم متنفرم واقعا صبر زیادی می‌خواد 

پیر گشته دل ما، گرچه آغاز جوانیست  

همه جای ایران قشنگه خدایی اگه فقر و گرونی و الودگی نبود اما تهران  با وجود معایب زیاد دل آدمو میبره یجورایی ... من جاهای زیبا کم نرفتم اما هیچ جای دنیا شبای تهران و برام نداره 

بیبی قول میدم کسی مثلت نیس...❤                       آقایون  پیام و پیوی و کامنت ممنوع 🚫

منم از نوجوانی تهران بودم و همین آرزو رو دارم 😂

اما وابسته هم هستم بهش

نه اینطوری هم نیست خیلی

بیشتر قدیمیا اینطورین

ولی خب آره به نسبت تهران بیشتر با هم کار دارن

منم همين طور چادري ام و اينترنتي بيشتر ميگيرم❤️🥰🌷

منم رفتم بازار رو دیدم گفتم تهرانی ها بهتره اینترنتی خرید کنن از بس راه دوره و شلوغه

اخه همیشه فکر میکردم فقط ماها که اهل تهران نیستیم نمیتونیم حضوری چیزای قشنگ بخریم و مجبوریم اینترنتی بگیریم