2777
2789
عنوان

چیز های عجیب تهران از نظر غیرتهرانی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 799 بازدید | 50 پست
ولی من از تهران خیلی خوشم نمیاد جدیداانگار ادم هیچ میشههرچقدر بدوی هیچی نیستی دیگه چون ضریب رشد بقیه ...

بآید خیلی پول داشته باشی که بتونی راحت زندگی کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سخت باشه زندگی تو تهران ولی زندگی تو شهرا کوچیک برای ما شاید فقط چند روز جالب و جذاب باشه بعدش ...

همیشه به همسرم میگم بریم از تهران

میگه فکر نکن زندگی تو شهرای کوچیک مثل دو روز مسافرته

فردا روزی همسایه بیاد تو کارت فضولی کنه میزنی خونین و مالینش میکنی😂😂😂😂😂

نمی دونم والا ولی اصلا تهرانو دوست ندارم حالا آدم مهاجرتم نیستمااااااا (شرایطشو داشتیم اما بهش فکرم نمی کنم)

کلا انگار قفس دنیا برام تنگ شده😅

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

همیشه به همسرم میگم بریم از تهرانمیگه فکر نکن زندگی تو شهرای کوچیک مثل دو روز مسافرتهفردا روزی همسای ...

اره خیلی سخته به جز فوضولی همسایه ها .. امکاناتش اندازه تهران نیس .. فرصت های شغلیم کمتره .. و اینکه زیست شبانه ندارن زیاد

نه شهر بزرگ مثل مشهد و اصفهان و اینا بری کسی به کارت کاری نداره فقط در حد مردم تهران بافرهنگ نیستن خ ...

والا ما فرهنگ چندانی تو تهران نمی بینیم😁

البته خانواده های اصیل واقعا بحثشون جداست

اما شهرایی مثل شیراز که اصالت دارن واقعا فرهنگ بالایی دارن

من بحث فرهنگ برام خیلی مهمه بخاطر همین رو منطقه و محل زندگی حساسم🥲

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

منم از نوجوانی تهران بودم و همین آرزو رو دارم 😂اما وابسته هم هستم بهشنه اینطوری هم نیست خیلیبیشتر ق ...

اره مردم الان تو شهرای دیگم زیاد به هم کار ندارن ولی تو تهران بالاترین حد بی تفاوتی و پذیرش رو داریم واقعا

راستی یک چیز دیگه جالب تهران اینه کلی جا واسه رفتن هست اگر حوصله ات سر بره هزار تا گزینه داری 

والا ما فرهنگ چندانی تو تهران نمی بینیم😁البته خانواده های اصیل واقعا بحثشون جداستاما شهرایی مثل شیر ...

منظورم فرهنگ اینکه به کسی کاری نداشته باشن هست

درمورد بقیه چیز ها زیاد باهاشون برخورد نداشتم بتونم نظر بدم

شیراز واقعا عشقه 

مرسی اره چادری ها خونه نشینن پس😅

من فکر میکنم بعضی چادری ها  شون ،همیشه و مدام چادر سر نمی کنند ،مثلا برای خرید رفتن یا پارک رفتن و اینجور جاها چادر سر نمی کنند 

الهی ..تو پناهی .. پروردگارا  قسمت میدم به بزرگی و مهربانی خودت"دامن شونو سبز ،دلا شونو شادو زندگی شون رو غرق خوشبختی کن"الهی امین