2777
2789

من رفتم تهران یک چیزایی خیلی واسم عجیب بود

اینکه فاصله بین جاهایی که میخواستیم بریم خیییییلییییی بود و مجبور بودیم راه زیادی رو پیاده یا با ماشین بریم

دو اینکه تو مترو کلی آدم میومدن چیزی می‌فروختند اونم خانم های باکلاس و شیک 😁

هزینه های روتین زندگی خیلی بالاست مثلا پول ویزیت یک دکتر و داروهای معمولی و یک سرم زدن ۲۰ برابر هزینه ای که توی شهر خودمون میکردم شد(😱🤨)

و عجیب تر اینکه با بیمه سلامت  قرارداد نداشت😐

چیز عجیب دیگه اینکه زمین های خالی توی شهر خیلی زیاده مثلا یک قسمت شاید پنج هزار متر خالی باشه بعد ازش رد میشی دوباره ساختمون ها و ابادی شروع میشه واقعا خیلی عجیبه برام سوال شد چرا اونجا ها رو نساختن و رفتن جای دورتر خونه ساختن🥴

چیز عجیب دیگه اینکه خیلییییی برج زیاد ساختن که واقعا قشنگه 

هوا هم خیلی آلوده ست آلودگی بقیه شهر ها در مقابل این طنزه، آسمون کدر دیده میشه

وقتی میری تو مغازه ها یکی پشت سرت راه نمی‌افته بخواد تو رودروایسی یا فشار قرارت بده که خرید کنی(مغازه هایی که من رفتم اینطور بود)

آدم چادری اصلا ندیدم یا اگر هست نسبتش ۱ به ۵۰

کسی بهت نگاه نمیکنه😂 این خیلی خوبه حتی اگر خیلی عجیب لباس پوشیده باشی کسی نگاهت نمیکنه من کفی کفشم کنده شده بود و آویزون بود ولی هیچکس اهمیت نمیداد حتی فروشنده کفش فروشی هایی که میرفتم👌👌👌

آدماش خیلی از حق خودشون دفاع میکنن برعکس توی شهر ما همه زود کوتاه میان

درکل خیلی با همه شهرا متفاوته و بنظرم آدماش خیلی با حوصله و اجتماعی ان که میتونن اینهمه دوری راه و همهمه رو تحمل کنن حالا من خودم اهل یکی از مادرشهر ها(شهربزرگ) هستم اما مدل تهران نیست هیچ جا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من فاصله مکان ها خیلی طولانیه این عجیبه من خودم مشهدم مثلا از ااول مشهد تا آخر مشهد کلا با ترافیک یک ساعته😂

فقط 44 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

چادري هاي تهران ماشاالله تو اجتماعات يهو ميبيني عجب جمعيتي هستن مثل نماز جمعه يا راهپيمايي و اينا. خلاصه به تهران خوش اومدي هر موقع كه اومدي . اره الودگي واقعا گاهي ميبيني هست متاسفانه . و اينكه جاهايي كه با بيمه سلامت قرارداد دارن تو نت بزن يا جايي كه مي خواي بري شمارشو دربيار از توي نت بپرس ببين قرار داد دارن يا نه . ان شاء الله هميشه سلامت باشي

برای من فاصله مکان ها خیلی طولانیه این عجیبه من خودم مشهدم مثلا از ااول مشهد تا آخر مشهد کلا با تراف ...

اره از مرکز مشهد میخوای بری یک گوشه دورش نهایت نیم ساعت تو راهی تهران ولی ازین خبرا نیسسسست

آفرین چه دقتی

فقط ۲ تا نکته

تهران ادماش اتفاقا فوق العاده کم حوصله و بی اعصاب و بدون گذشتن

و اینکه چادری اصلا و ابدا کم نیست اینو تو محرم و مراسمات کاملا میشه متوجه شد اما زیاد بیرون نیستن و اهل خونن بیشتر

اين زندگى دنيا چيزى جز سرگرمى و بازيچه نيست و اگر بدانند، زندگى حقيقى، همان سراى آخرت است.(سوره عنکبوت_۶۴)                                                            هر وقت زندگی بهم فشار میاره یاد این آیه می افتم و می فهمم این دنیا فقط یه بازیه زود گذره و خوشبخت کسی که اینو فهمیده باشه و اندازه یه بازی بهش نگاه کنه اما با تمام وجود برای بازیش تلاش کنه تا برنده بشه....... برنده شدن به معنای اول شدن نیست بلکه تو هر نقش و جایگاهی هستی باید بهترین خودت باشی.....امیدوارم بتونیم بهترین خودمون باشیم و شکرگزار خدای مهربونمون❤️❤️❤️❤️❤️                     خدا جونم با اینکه بنده ی خوبی نبودم اما هزاران بار معجزه تو دیدم 😘😘😘😘😘😘  خیلی خوبی مهربونم دووووووووووووووووست دارم😍😍         احساس می کنم بعضی موقع ها از اون بالا با نگاه عاقل اندر سفیه نگام می کنی و میگی این بازم دیوونه شد😐🙄        مطمئنم تو حساب کتابات این موضوع رو هم مد نظرت قرار میدی🤗😘

چادري هاي تهران ماشاالله تو اجتماعات يهو ميبيني عجب جمعيتي هستن مثل نماز جمعه يا راهپيمايي و اينا. خ ...

ممنون عزیزم

اخه شهر ما اینجوریه همه جا با بیمه پایه قرارداد داره 

و اینکه اگر نمیخواستم این درمانگاه برم باید کلی راه دور میرفتم یک جای دیگه و حالم بد بود نشد

هرکس سرش تو لاک خودشه کاری ب بقییه نداره اینشو خودم خیلی دوست دارم ولی هواش گرفته و افسردست

هوا افسرده ست ولی جو مردم نه

خیلی شاد بنظر میان و سریع ارتباط میگیرن باهات