2777
2789

نظر خودم: اکثریت میگن سن یک عدده اما بنظر من عدد نیست مثلا من دوستای خودم همسن خودم هستن نهایتاد یکی دوسال کوچیکتر بزرگتر با کسی که ده سال از خودم بزرگتره ممکنه رابطه خوبی برقرار کنم ولی اسمش دوست نمیزارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیر ۲۵ هستم ولی بنظرم سن فقط یه عدده تو فامیل خیلی زیاد داریم که خانم خیلی بزرگتر از آقاست یا برعکس و خداروشکر تا این پایه زندگیشون خوب بوده همه‌چیز به شخصیت و شعور طرف بستگی داره

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

حالا بیست و پنج سالم نیست اما دیدم که خیلی مهمه 

هرچی اختلاف سنی بیشتر باشه درک زندگی به نظرم سختتره مثلا زنی که 25ساله هست و خوشش از فلان تفریح یا فلان مراسم میاد مرد 40,45ساله میگه خب که چی حوصله ندارم

برعکسم که خانم همسرداری نمیکنه مادری میکنه از بس امر و نهی میکنه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

زیر ۲۵ هستم ولی بنظرم سن فقط یه عدده تو فامیل خیلی زیاد داریم که خانم خیلی بزرگتر از آقاست یا برعکس ...

اگه دیدت نسبت به ازدواج جنسی یا کاسبی باشه فرقی نمیکنه ۴۰ سال اختلاف سنی هم میشه

ولی اگر قرار باشه به عنوان دوست بهش نگاه کنی فرق میکنه

نمی دونم اما من برای خودم اختلاف سنی زیر ۱۰ سال رو قبول نداشتم...با شوهرمم ۱۰/۱۱ سال تفاوت سن دارم...هر دو هم راضیم.

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

من با شوهرم هم سنم بعد 20 سال زندگی مشکلی نداشتیم

ببخشید موقع ازدواج هردو چند ساله بودین؟

اویل ازدواج رفتار همسرتون براتون بچگانه نبود؟ چون بعضیا میگن مردا دیر بزرگ میشن نسبت به سنشون