2777
2789
عنوان

من جایی که میرم لیزر ناحیه بیکینی رو خودم انجام میدم و

| مشاهده متن کامل بحث + 829 بازدید | 69 پست
عزیزم برای موهای دست و پا ضخیم چه لیزری خوبه شاتی یا رولی پوست گندمی موهای مشکی

درکل شاتی بهتره

ولی خب شات دستگاه ها محدوده و معمولا فقط برای صورت و بیکینی رو شات میزنن نه کل بدنو 

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
آره خدا رو شکر روی بدن من خیلی خوب جواب داد

تو جلسه ۶/۷ برگشت داشتین؟

احساس میکنم خیلی عجولانه تصمیم گرفتم🤦🏻‍♀️

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی که من میرم دست بقیه نمی‌دن منم چون دوره گذروندم و از قبل هماهنگ کردم میرمبرا خواهرمم باهاشون هم ...

مرسی عزیزم

"تنهایی" به اندازه‌ی دخانیات باعث مرگ و میر می‌شود!               تنهایی و نداشتن دوست با افزایش سطح فیبرینوژن که میتونه منجر به لخته شدن خون و سکته بشه ارتباط داره.                 بیاید با هم دوست باشیم:)
میگی چیکار کنم؟ همون تیتانیومو ادامه بدم؟🥲همین الکسا الان زنگ زد گفت فردا بیا و ایناپیچوندمش تا تصم ...

ببین من فقط صورت را رفتم. 

تیتانیوم خنک کننده داشت رولی هم هست دوستم رفته بود گفت درد نداره اصلا ولی با اینکه سبزه بود تمیز شده بود 

البته من پرسیدم گفتن شاتی درد داره و زودتر میبره ولی روند این طولانی تر هست 

من موهای زیر گوشم با تیتانیوم جلسه دوم کلا رفتن 

درکل شاتی بهترهولی خب شات دستگاه ها محدوده و معمولا فقط برای صورت و بیکینی رو شات میزنن نه کل بدنو

من از چندتا خانم پرسیدم کل بدن میومدن با همین دستگاه را خیلی خیلی راضی بودن 

ولی خودم تجربه ندارم

ببین من فقط صورت را رفتم. تیتانیوم خنک کننده داشت رولی هم هست دوستم رفته بود گفت درد نداره اصلا ولی ...

وای خیلی دو دلم🤦🏻‍♀️نمیتونم تصمیم بگیرم 

فاطمه امامی فقط بیکینی رو یک میلیون میگیره هزینش یکم زیاد نیست؟ فقط یه قسمت این قیمت؟

مطمئنی ؟ بعید بدونما

فک کنم هزینه کل بدنش یک و خورده ایه 

در کل هزینش نسبت به سایر جاها بیشتره یه مقدار ولی من حضوری رفتم، رفتار پرسنل و تمیزی و بهداشت و اینا واقعا درجه یک بود

هر دوتا کلینیکی که من رفتم مثل کلینیک فاطمه امامی تمیز و خوش برخورد نبود 

به نظر من بستگی به بدن دارهمن صورت را جلسه ای 100 دادم خیلی راضی هستم راحت شدم

شما میگی چیکار کنم؟🤦🏻‍♀️

کاش یکی بهم قطعی بگه کدومو‌ برم 

هی دارم فکر میکنم میگم با الکسا احتمالا جواب بگیرم ولی باید قید بیکینی رو بزنم و واقعا درد زیادی تحمل کنم

تیتانیوم جوابدهیش شاید طولانی تر باشه ولی خب هزینشم بیشتره. احساس میکنم شاید ریسکی باشه

اره الان رفتم وقت بگیرم زد یک میلیون

یک میلیون برا کل بدنه بابا

اشتباه می‌کنی😅

شما میگی چیکار کنم؟🤦🏻‍♀️کاش یکی بهم قطعی بگه کدومو‌ برم هی دارم فکر میکنم میگم با الکسا احتمالا جو ...

هزینه لیزر شاتی بیشتره چون جلسات کمتری میخواد 

من از تیتانیوم برای صورت خیلی راضی بودم 

چون گفتن صورت از همه جا سخت تر جواب میده ولی بدم را قصد دارم شاتی برم 

یا حداقل یه مقدار رولی برم بعد شاتی آخه شاتی میگن دردش زیاده