2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بالا با پدرو مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 39 پست
خیلی ذهنم مشغوله میگم فردا روز بخواد بره مدرسه من دیگه توانایی و انرژی ندارم باهاش کار کنم میترسم از ...

واااا ۴۵ سالگی اوج پختگیته

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ۳۷سالگی مادر شدم الان بچم داره یکسالش میشه،چیکار کنم خدا بختمو دیر باز کرد ،به این چیزا فکر میکردم که مثلاً من فلان سالم باشه بچم فلان سنش میشه دقیقا مثل شما،ولی مادرشدن خیلی حس عجیبیه،سعی میکنم مادر شاد و سرزنده و با حوصله باشم ،شما هم دلتو بسپار به خدا،اون کوچولو یه موجود زنده س،اگه فقط مشکلت سنت هست به سقط فکر نکن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

والا تو این سایت که نمیشه حرف زد که 

همه میگن یا طبق عقاید ما رفتار می کنید یا حمله می کنیم بهتون 

من قشنگ می فهمم چی میگی منم همسن شمام تقریبا

یکسال پیش موجه شدم باردارم 

البته من خیلی زود فهمیدم همون موعد پریودم که نشدم بیبی چک زدم مثبت بود 

یعنی داشتم دیوانه میشدم من اصلا شرایط روحی و جسمی داشتن بچه سوم رو نداشتم و واقعا می دونستم اومدنش واقعا گناه بیشتری داره  خب نگه نداشتم 

حالا شما باید با زندگی خودت بررسی کنی ببینی می تونی نگه داری یا نه 

اگر شرایطش رو داری اختلاف سن هست من خودم با پدر و مادرم خیلی اختلاف داشتم 

و واقعا اذیتم هنوزم که هنوزه تو اوج نیازم به پدر و مادر و کسیکه کمکم کنه تو بچه داری باز منم باید می رفتم به اونا کمک می کردم هزار جور مورد دیگه 

حالا نسل الان خب پخته تر شدن امکانات بیشتر شده نمیشه مقایسه کرد 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
والا تو این سایت که نمیشه حرف زد که همه میگن یا طبق عقاید ما رفتار می کنید یا حمله می کنیم بهتون من ...

متاسفانه منم از نظر جسمی خیلی ضعیف شدم ولی دودلم کردن به خاطر نبضش گذاشتم موند الان هنوز نتونستم کنار بیام 

من ۳۷سالگی مادر شدم الان بچم داره یکسالش میشه،چیکار کنم خدا بختمو دیر باز کرد ،به این چیزا فکر میکرد ...

عزیزم یدونه بچه مورد نداره که

مادرای بیچاره ما یه عالمه بچه میاورن جسمشون خیلی زودتر از سن نابود شد 

نسل الان اینطوری نیست که 

شما مشکلی ندارین

چرا خیلی مشکل داشتم مامانم اصلا منو درک نمی کنه که به نظرم برای تفاوت سنی زیادمونه یا مدرسه که می رفتم مامان بقیه بچه ها جوون بودن مامان من نه یه جوریم می شد الان مامانم پسر شده دیگه تقریباً در حالی که من دارم جوون می شم دلم سر زندگی می خواد اما انگار خونه مرده 

به شدت احساس تنهایی دارم مخصوصا من که تک بچه ام

همیشه می گم مامانم خیلی خودخواه بود که تو اون سن بچه دار شد یکم به من فکر نکرد

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

من ۳۷سالگی مادر شدم الان بچم داره یکسالش میشه،چیکار کنم خدا بختمو دیر باز کرد ،به این چیزا فکر میکرد ...

شما چون بچه اولتون هست شرایطت بهتره من واقعا شرایط سه بچه رو ندارم 

متاسفانه منم از نظر جسمی خیلی ضعیف شدم ولی دودلم کردن به خاطر نبضش گذاشتم موند الان هنوز نتونستم کنا ...

اگر تصمیم داری بمونه دلت و صاف کن توکل به خدا 

من شرایطم خاص دو تا بچه پشت هم دارم که یکسره دعوا می کنن 

شاغلم تو شهر غریبم 

خب مسلما اگر این مشکلات رو نداشتم نگه میداشتم 

شما چون بچه اولتون هست شرایطت بهتره من واقعا شرایط سه بچه رو ندارم

اره خداییش سخته،ولی خدا بزرگه گلم،افسردگی میگیری اینجوری

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)