2777
2789
عنوان

اختلاف سنی بالا با پدرو مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 39 پست

من ۴۰سالمه دخترم۵سالشه واقققعا حوصله ندارم پا به پاش پارک ببرم و برقصم جسمت از روزی که۴۰ساله میشی انگار کشش قبلو نداره!واییی من لاغرم هستم فکر نمیکردم اینقدر زود اعصاب و جسمم ضعیف بشه کاش زودتر بچه دار میشدم قبلا میگفتم سن یه عدده!ولی الان نههههه

بزار ی چیزی بهت بگم 

مامان من همسن توعه، و الان من ۱۹ سالمه، داداشامم به ترتیب ۱۷ و ۸ سالشونه، الانم ی ماهه که دختر زاییده ، فکرشو بکن .. تازه مامانم با ریسک هم حامله شدااا

از الان اینطوری نکن.. اصلا مهم نیست سن بالا حامله بشی یا نه، فقط به بچت عشق بده :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل من دقیقا همینه میگم فردا روز بچم خجالت بکشه که مامانم پیره

اره ولی چه می شه کرد 

الان که دیگه بارداری 

ایشالا به سلامتی به دنیا بیاد

حالا که خیلی زخمی‌ام و غم‌زده تو بهم بگو عزیزم ، به کی پناه ببرم؟ مرا ببوس برا بغض آخرین نگاهم                   خدایا ممنونم برای همه چی                                        بند بند وجودم بی قرارته M💍

عزیزم خدا حفظتون کنه یعنی مامانت خودش بچه دوست داره یا تاخواسته

دوتاش 

چقدر من بهش میگم سلامتیت مهمه ولی کو گوش شنوا 

هرچند هرکی مامانمو ببینه فک میکنه خواهرمه 😂😂

استارترجان ما همیشه دلمون میخواد همه چیزو برای آینده نامعلومی که هیچی ازش نمیدونیم مشخص و آماده کنیم،

نقشه بکشیم، 

برنامه بچینیم، 

خیالمون راحت باشه که همه چی درست پیش میره

اما نه زندگی یه نقشه و مسیریه که از قبل از همه جزئیاتش آگاه باشیم ،

نه همیشه اونطوری که ما میخوایم پیش میره

شاید همین بچه‌ای که الان تو دلت نشسته،

همون اتفاقیه که خدا میخواست بیفته،

یه هدیه‌ای که توی پوشش سختی و مشقت قراره یه جوری زندگیتو قشنگتر کنه

و یه رحمت باشه که هنوز نفهمیدیش

شاید امتحان و رسالتی که خدا برای بچه شما در نظر داره اتفاقا باید توی شرایط شما محقق بشه 

نگران اختلاف سنی نباش،

عشق سن و سال نمیشناسه،

عشق وقتی درست باشه دلها رو به هم وصل میکنه،

و تو میتونی بهترین مادر دنیا باشی، حتی توی این شرایط.

دست از ترس بردار،

با خدا حرف بزن،

بهش بگو که میخوای قوی باشی،

میخوای این بچه رو مثل بهترین هدیه زندگیت ببینی

زندگی یعنی همین که الان داری میگذرونی،

پر از بالا و پایین، 

پر از اتفاقات غیرمنتظره،

پر از امتحان و عکس العمل هایی که خدا داره هر لحظه از ما میبینه

ولی همیشه با ماست و کنارمونه  ،

فقط باید باورش داشته باشیم

استاد فرشچیان که روحش شاد دیروز به رحمت خدا رفت دیشب یه برنامه ای ازش دیدم که خییییلی قشنگ بود

ازش پرسیدن وقتی سفارش طراحی ضریح امام رضا رو به شما دادن نترسیدی از ابهت و عظمت اینکار که یه وقت شاید نتونی از پسش بربیای؟

گفت حتی لحظه ای ترس و تردید از اینکه نتونم از پسش بربیام توی دلم نیومده

گفت چون به قدرت خدا ایمان داشتم و مطمئن بودم اون اگه بخواد انجامش پس به راحتی امکانپذیره

و جالبه میگفت همه چیز توی اولین طرح اتفاق میفتاد و اصلا اینجوری نبوده که چندین و چند بار از اول طرح بزنه و تکرار کنه

میگفت به من یه دیوار بدین و چشمای منو ببندین  ،من میتونم با چشمای بسته طرحی روی این دیوار بزنم که هیچ نقصی توش نباشه چون ایمان دارم خداست که این قدرتو به من میده!

استارترجان گاهی اوقت توی زندگی از قدرت و عظمت خدا غافل میشیم دچار ترس میشیم

در حالی که وقتی ایمان داشته باشیم زیر چتر حمایت و رحمتشیم دلمون آروم میگیره

به نظرم شما الان نیاز داری با خودت و خدا خلوت کنی

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
ممنون عزیزم خیلی دلم آروم شد با حرفات

عزیزم یه کتابی هست به اسم در آغوش نور

نویسنده ش ، بتی جین آیدی

پی دی افش هم توی گوگل زیاده به طور رایگان

حجمشم خیلی کمه حدود ۸۰ صفحه س یه روزه میتونی بخونی

تجربیات روحانی و معنوی یه خانومی هست که  خیلی جالبه

یه قسمتی از کتاب درباره ماجرای بارداریش صحبت میکنه که همه پزشکا میگن بچه ش ناقص الخلقه هست و باید سقطش کنه و اون تصمیم میگیره نگهش داره

بخونش حتما

کلا حال و هوا و دیدگاه متفاوتی واست ایجاد میکنه

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...