2777
2789
عنوان

تاریخمون پاک کردن لعنتی ها

179 بازدید | 5 پست

ایرانیان باستان مگه احمق بودن هیچ مورخ نداشتن 

که یونانی های باسن پرست برن تاریخ ایرانو بنویسن ؟🤣

کلی سرزمین زیر سلطه ایران بود یعنی یکی توی این خاک پیدا نمیشد مورخ بشه؟

مطمعن هستم در زمان استعمار ایران توسط عنگلیس

تموم اثار باقی مانده نابود و تاریخمون بسیار تحریف کردن بگن تاریخ ایران توسط یونان روم نوشته شده اینا خیلی باتمدن از این چرت پرتا 

خود یونان تمدنش از مصر بین النهرین کپی کرده حتی خط نوشتاریش 🤣 روم باز از یونان کارتاژ کپی کردن 

عنگلیس و روسیه همچیزمون به تاراج و تاریخمون پاک بازنویسی کردن

دختر مازندرانم

دقیقا

کشواری اطراف که همه جز ایران

بودن

ترکیه عراق افغانستان ارمنستان 

بالجو ليا يصير بس لو🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 شبیه بعضیا نباشیم ، شبیه مغازه دارایی که یک جو مروت ندارن و به بچه ده ساله سیگار میفروشن ، شبیه رتبه کنکورایی که تبلیغ هزار تا موسسه کنکور میکنن و حق الناس اصلا براشون مهم نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این که در زمان شاهان و حکومت های اسطوره ای ما تحصیل و علم برای همه آزاد نبوده هم مزید بر علت بوده.

اشراف از دبیری عار داشتند و علاقه خاصی به امور پستی مثل نوشتن تاریخ نداشتن

مردم عادی هم که اجازه باسواد شدن نداشتن

طبقه دبیران هم که سواد داشتند بیشتر ایام مشغول شغل و محاسبات اداری بودند. پلوتارک علت کم بودن نوشته های مستقیم فارسی را این دلایل میدونه