همینطور بصورت رندوم این ویدئو از چند یوتیوبر پخش شد.. این خانوم همسر سهیل پرنک یکی از شناخته شده ترین یوتبوبر های ایرانی است... و این خانوم خودش هم محتوا میسازه در یوتیوب..... و دوستانم که نشسته بودن ریکشن شون این بود که واقعا این دختر و گروه هدفشون چیه؟؟؟. حتی در همین کشورهای اروپایی وقتی دختری و زنی میاد جلوی تصویر به عنوان یک برنامه ساز.... رعایت میکنه نوع لباس پوشیدن رو اینکه وقتی شلوار بسیار تنگ میپوشی با رنگ روشن چیزی زیر اون هم بپوشی تا زشت و زننده نباشه..... و من و دوستام که مرد هستیم خجالت کشیدیم از این نوع اومدن جلوی تصویر برای یک دختر ایرانی اون هم جلوی چند مرد و از اون زننده تر اینکه شوهرش هم میون اونهاست..... و من میدونم که هدف این افراد یا موجودات چه هست از بین بردن ارزش یک خانوم و فرهنگ بسیار کهن آن سرزمین.... هدف بعدی بی وجودی بی خاصیتی یک شوهر...... و من براشون نوشتم که نمیدونم چه موجوداتی هستین اما من میفهمم دارین چه میکنید در ایران....اسم این ویدئو شون هم فکر کنم این بود که چیزهایی که مردها در مورد خانوم ها ميدونند..... اسم این خانوم هم نيلو هست همسر سهیل پرنک.... نظر شما چه هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.