2777
2789
عنوان

از وقتی اومدم نی نی سایت از شوهر کردن میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 68 پست

حتی دلم نمیخواد دخترم ازدواج کنه از بی ک زندگی ها سخت شده !

دوست عزیز ، با احترام ...اگ با نظرم مخالفی لطفا ریپلی نکن عزیزم  ، چون من حوصله ی بحث ندارم ! از نظر بنده شما حرف بعدیت هم درسته 😉 بی ادب ها ب هیچ عنوان ریپلی نکنن چون جوابشونو نمیدم ضایع میشن 😂🤣

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حجم زیادی که فیکن و دراماهای ذهنشونو میان میگن برامون

بقیه هم همه یه شکل نیستن

قبل ازدواج اگر سختی بکشی و چشماتو باز کنی و خوب طرفو بشناسی دیگه واسه یه عمر راحتی

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

من از قبل هم میگفتم که ازدواج نمیکنم. با عضویت توی نی نی سایت، مصمم تر شدم که ازدواج نکنم. شوهر دادی خودش سخته، بارداری سخت تر و ترسناک.

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

بعضیا فیکناما منی که با عشق ازدواج کردماز هفت روز هفته 4شبشو با گریه و ناراحتی میخوابم

من داشتم عاشق آدمی میشدم که اگه قرار بر ازدواج بود ، بدبخت میشدم ، نمی‌دونم چیشد ک از سرم افتاد پسره و ولش کردم 

ولی واقعا زجر کشیدم سرش

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

علتش اینه که ادمی که از زندگیش راضیه و خوش و خرم عه نمیاد اینجا تاپیک بزاره بگه من خوشبختم. خلاصه که نی نی سایت ادمی میاد که بخواد درد و دل کنه.. درنتیجه مشت نشون دهنده خروار نیست و نترس...ادم درست که انتخاب کنی اینجور نمیشه 

اینا ۱۰ درصد جامعه و روابط زناشویی هم نیستن اکثرا اینجا میان اینارو مینویسن فیک هستن برای پربازدید شدن چون ملت دوست دارن کتک خوردن یکی یا بدبخت شدن یکیو رو بخونن و بهش نظر بدن اگه یکی بیاد بگه من و شوهرم خوشبختیم کسی اینجا بهش نظر میده ؟ همه میگن چه لوس و بی مزه 

اونایی هم که واقعی هستن یک صدم درصد نیست و شما برای زندگی زناشویی و شوهر کردن و این حرفا اصلا نباید اینجاها رو بخونی چون شدیدا روتون تاثیر منفی میزاره و اگه ادم مثبت و خوبی هم به تورت بخوره همیشه دنبال یه بهونه ای و همین باعث میشه ازش جدا بشی

بیخیال اینجا شو

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡