2777
2789
عنوان

دوس دارم از جاریم سرتر شممم😐عوضییی

| مشاهده متن کامل بحث + 2809 بازدید | 74 پست
میشه تو ضیح بدی چطوری لطفا؟؟؟!!!😘

سفید آب رنده کن با گلاب حالت خمیر در میاد 

بکش رو صورتت خشک شد میری حموم بشورش بعد با شامپو صورت یا هرچی که صورتت میشوری بشو. صورتت رو

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یجوری به جاری توهین میکنن و مدافعان جاری رو مسخره میکننانگار ن انگار خودشونم جاری کسی محسوب میشن و د ...

اشکال نداره همه جاری هستیم ولی نه جاری دورو وفضول وحسود هرکیو رو میبینی خودشو به موش مرگی میزنه که خودش برنده این قصه باشه بش بگو جاری بسته مگه میخوای تاج مملکتو بزارن رو سرت 🤣🤣🤣🤣🤣بیا پایین بابا اینهمه لشکری کهدجمع کردی وقتی که مردی تا ۴۰ روز میان سر قبرت بعدش همه پر بابا ولش 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
منم خودم وزنم کمه😂

ن ببین تغذیه سالم و پر پروتئین داشته باش عالی میشی در کنارش

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

روی اخلاق و رفتار و شخصیت و پرستیژ کار کن  باور کن محبوب تر میشی.چون اینا برات می مونه زیبایی ظاهر چیز موقتی هست قشنگم ولی.. اگر ظاهری میخوای.. تیپ های مجلسی و ترند های خوب روز رو انتخاب کن از پینتریست میتونی کمک بگیری... 

سفید آب رنده کن با گلاب حالت خمیر در میاد بکش رو صورتت خشک شد میری حموم بشورش بعد با شامپو صورت یا ه ...

ممنون😘

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

اقتصادی معرفی میکنی

خودم آبرسان درماتیپیک میزنم آخرین بار ۲۸۰ خریدم الان نمی‌دونم چقدر شده..ضد آفتابم سینره،درمالیفت،پرو درما،درماتیپیک اینا فکر میکنم خوب باشن اما حقیقتش قیمتشونو نمیدونم خودم ضد آفتاب ژیناژن میزنم کلا مارک های ایرانی به نسبت خارجیا خوبه قیمتشون

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
خودم آبرسان درماتیپیک میزنم آخرین بار ۲۸۰ خریدم الان نمی‌دونم چقدر شده..ضد آفتابم سینره،درمالیفت،پرو ...

مرسی عزیزم من ایزدین میزدم ولی دیگه بودجه ام نمیرسه موندم چی جایگزین کنم

مرسی عزیزم من ایزدین میزدم ولی دیگه بودجه ام نمیرسه موندم چی جایگزین کنم

لافارر میزنم راضیم

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش