2777
2789

شغل راحت، درامد بالا، ارامش دیکه چی میخوان

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحتم نباشه اینقدر وام کم سود بهشون میدن سختی و استرس میشوره می‌بره اکثراوقاتم که تعطیلن

وام اونقدرا هم زیاد نیست

شغل خوبیهولی به شدت پر استرس البته همه تهران از همه جا سخت تره.شهرستانای کوچیک برد میکنن هم وام ها برابر تهرانه و خرج ها خیلی کمتر پرونده ها هم سبک تر

غرق در نیل چه اندیشه کند باران را...
وام اونقدرا هم زیاد نیستشغل خوبیهولی به شدت پر استرس البته همه تهران از همه جا سخت تره.شهرستانای کوچ ...

شما کارمند بانک هستی؟ ولی اکثرا هرچی وام کم سود هست آخر سال بین خودشون تقسیم میکنن به ابن خاطر اکثرا به مردم عادی وام نمیدن که خدا رو خوش نمیاد

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
شما کارمند بانک هستی؟ ولی اکثرا هرچی وام کم سود هست آخر سال بین خودشون تقسیم میکنن به ابن خاطر اکثرا ...

همسرم کارمند بانکه

بودجه وام کارمندا از جای دیگه اس

همسرم کارمند بانکهبودجه وام کارمندا از جای دیگه اس

من اطرافیان داریم یکی از گردن کلفت های بانک هست پولش از پارو بالا میره همیشه حقوق و مزایا عالی دارن راجب کارمندان اون این حرف زد که هرچی وام بمونه آخر سال رییس ببین خودشون و کارمندان تقسیم میکنن

من اطرافیان داریم یکی از گردن کلفت های بانک هست پولش از پارو بالا میره همیشه حقوق و مزایا عالی دارن ...

بالاخره از این کارا میکنن ولی قانونی نیست و همه جا هم نیست من همسرم رییس واحد حقوقی هست واقعا کارش سخته و میاد خونه حتی حال یه بازی کردن با بچه رو نداره

برای اینکه همیشه در حال وام و حقوق گرفتن زیادن همین چن وقت پیش دست یکی رو شد 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

بالاخره از این کارا میکنن ولی قانونی نیست و همه جا هم نیست من همسرم رییس واحد حقوقی هست واقعا کارش س ...

موفق و سلامت باشید