2777
2789
عنوان

دوس دارم از جاریم سرتر شممم😐عوضییی

| مشاهده متن کامل بحث + 2809 بازدید | 74 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یجوری به جاری توهین میکنن و مدافعان جاری رو مسخره میکنن

انگار ن انگار خودشونم جاری کسی محسوب میشن و دوس دارن پشت سرشون همینجوری فحش بخورن

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
کدوما مصنوعی میشهو تاثیرش چیان

قند ، شکر ، هر چیزی ک ساخته دست بشر باشه و این چیزا داخلش باشه کیک ، بيسکوئيت، مربا

پوستت خیلی بهتر میشه، ورمت میخوابه، کاهش وزن و ...

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

آب بخور خیار سبز هم بزار یخ یزنه بکش رو صورتت 

ابرو و مژه هات هم روغن بزن پر بشه 

ناخونات روغن بزن محکم بشه 

چربی نخور کبدت پاک سازی شه ، بگرد ببین چی برای پاک سازی کبد خوبن بخور تاثیر داره 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

پس ممنون عزیزممن میخام توپر تر بشم قند و چربی و حذف کنم لاغر تر نمیشم؟

حذف قند و شکر روی پوست تاثیر به شدت بالایی دارن 

پوست رو صاف و شفاف میکنه

و فقط یه تغییر سایز شلوار ممکنه حس کنی

یا صورتت یکم کوچکتر بشه

برای توپر شدن پروتین مصرف کن 

من خودم حذف قند و شکر را امتحان کردم و نتیجه اش واقعا خوبه 

ببین قند و شکر شامل پاستیل و شیرینی و شربت و بستنی و... همه چی که قند داره میشه 

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

آبو که باید بخوری و بی تاثیر نیست ولی کنارش یه مرطوب کننده و آبرسان اقتصادیم بخر همیشه بزن و ضد آفتاب..اینا واقعا تاثیر دارن بعدم عزیزم خودتو با کسی مقایسه نکن خودتو دوسداشته باش مطمئنا شما خودتم خیلی زیبایی 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
سفیدآب و گلاب و واقعا لایه بردار خوبیههفته ای یبار قبل حموم بزن

میشه تو ضیح بدی چطوری لطفا؟؟؟!!!😘

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

ای خواهر... همه چی هم به پوله وامونده🤦‍♀️🤦‍♀️ ولی به قول مادربزرگم زیباییِ یک خانوم به قیافش نیست و به ادبشه... من هرکاری کردم دیدم خوشگل نیستم😂🤦‍♀️ به خاطر همین روی حرف زدنم کار کردم الان فقط زبون بازی میکنم