2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 40 پست
اونم بعداز من پرسید بعد بمن نیکه تومادری تو باید بگی کم کاری تیروییددارم زایمانم چی بوده و...گفتم نم ...

😳😳😳😳😳 باورم نمیشه

گلم چرا اینا رو نباید می‌گفتید؟

این اطلاعات لازمه!

اون نمونه‌گیر اگه روزی یه نفر بیاد ، یا روزی ۱۰۰ نفر بیاد، فرقی برای حقوقش نداره

بخاطر خود بچه اتون میگن 

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون اصلا برای زردیش ناراخت نیست میگه کارات در کل زندگی داغونم کرده من اشتباه کردم با تو بی عقل ازدوا ...

وا چه طرز حرف زدنشه؟ ای بابا. بی‌دست‌و‌پایی کلا؟ زیاد سوتی میدی؟

حتی اگه سوتی بدی هم نباید اینجوری بگه.

توی همون عصبانیتش خودتو کنترل کن و بگو همین اشتباهاتم معصوم‌ترم نمیکنه برات؟ یه لبخند قشنگ هم بزن براش. اسیرش کن 😉

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اون اصلا برای زردیش ناراخت نیست میگه کارات در کل زندگی داغونم کرده من اشتباه کردم با تو بی عقل ازدوا ...

احتمالا اونم تازه بابا شده و هورموناش قاطیه

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
احتمالا اونم تازه بابا شده و هورموناش قاطیه

ظاهرا سومین بچشونه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خودم بهش گفتم بچه رو بگیر هاج واج نگاهم میکرد بعد دیدم همراهی نمیکنه با تشک گزاشتمش بخاطره تشک وهواس ...

عزیزم 

غصه نخور بعدا خودش پشیمون میشه

سعی کن دم نوش های آرامبخش درست کنی دوتایی باهم بخورید

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)