2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم با من

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 40 پست
وا خب لازم بوده دیگه خون بچه رو نمی‌خواد صادر کنه که شوهرت زبون داشت خودش میگفت

اونم بعداز من پرسید 

بعد بمن نیکه تومادری تو باید بگی کم کاری تیروییددارم زایمانم چی بوده و...

گفتم نمی‌بینی هواسم ب بچس چند دست چند هواس دارم 

یعنی چی؟خب ب پرستاره گفتم چرا دو تا پا رو خون میگیری گفت زردی داره تازه سر این با من دعوا کرد هواسم ...

فکر کنم شوهرت خیلی گیر میده بهت هول میکنی، در ضمن مگه چه اشکال داره با تشک شیردهی بذاری رو تخت، اینطوری بهداشتی ترم هست تازه

«خوبم. اما اگر فکر کنم، گریه‌ م خواهد گرفت»❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم شوهرت خیلی گیر میده بهت هول میکنی، در ضمن مگه چه اشکال داره با تشک شیردهی بذاری رو تخت، اینط ...

میگه گیجیت ب مامانت رفته یا بابات 

چی شد نمبدونی تخت نوزادان کثبف آلودس بعداز دو بچه هنوز نفهمیدی 

اونم بعداز من پرسید بعد بمن نیکه تومادری تو باید بگی کم کاری تیروییددارم زایمانم چی بوده و...گفتم نم ...

محل نده بابا بیخود کرده اعتماد به نفست نیار پایین این مسایل پیش میاد. من از نوزادان نمی‌دونستم رگ پیدا کنند سه تا پرستار سوراخ سوراخش کردن بچه هم گریه میکردم آخر دکتر اومد در جا پیدا کرد بعد ۱۴ سال هنوزم حرص میخورم خب پیش میاد دیگه وب کن اهمیت نده

این تازه اول راهه سر کلی چیزی دیگه هم به خاطر بچه قطعاً به دعوا میرسین لذا از همین اول ی جور محترمانه بین خودتون با صحبت مسائل رو حل کنین و با زبون خوش بگید بهشون که اونجور که یک‌ مادر نه ماه سختی های بارداری رو تحمل کرده تا بزرگ کردن بچه هم کوتاهی نمیکنه و توقع داره همسرش در کنارش باشه نه مقابلش. و اینم بگید که بچه بزرگ میشه و میره دنبال زندگیش اون دو نفری که واسه هم‌ میمونن زن و شوهرن...

فکر کنم شوهرت خیلی گیر میده بهت هول میکنی، در ضمن مگه چه اشکال داره با تشک شیردهی بذاری رو تخت، اینط ...

هرروز بهم گیر میده ایراد میگیره از مدرسه از علمم از درسم از خانوادم و...مشکل داره 

گلم

من خودم نمونه گیر تیروئید هستم 

یدونه کاغذ فی.لتر برا دوتا آزمایش هست 

اون یکی دیگه برای متابولیک

بعدم بچه‌هایی که زردی دارن، واقعاً خون کمی میاد 

یعنی شما حاضری از بچه‌اتون خون بگیرن ، ولی ۱۰ قطره رو کاغذ فیل.تر خون ندین؟

بعدم اینکه آزمایش تیروئید و PKU هست

من سبزم 🌱با طلوع خورشید از نور الهی تغذیه میکنم و شکوفا میشم 💚☀️ خدایا شکرت که در قلبم هستی💗
اونم بعداز من پرسید بعد بمن نیکه تومادری تو باید بگی کم کاری تیروییددارم زایمانم چی بوده و...گفتم نم ...

چرا این مدل جواب دادی

میگفت اره من حواسم نیست بی زبونم تو که زبون داری حواست باشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شما زایمان کردی، هورمون‌های ایشون به هم ریخته؟ولش کن فعلا دعوا رو کش نده. بچه مریض شده، اعصابتون داغ ...

اون اصلا برای زردیش ناراخت نیست 

میگه کارات در کل زندگی داغونم کرده من اشتباه کردم با تو بی عقل ازدواج کردم فکر کردم هوش داری 

فقط بلدی جواب خانواده منو بدی 

چرا این مدل جواب دادیمیگفت اره من حواسم نیست بی زبونم تو که زبون داری حواست باشه

خودم بهش گفتم بچه رو بگیر هاج واج نگاهم میکرد بعد دیدم همراهی نمیکنه با تشک گزاشتمش بخاطره تشک وهواس پرتی و دست تنهایی جلوی پرستار مردم همسایه سکه یه پول شدم عاشق ضایع کردن منه 

داره انتقام میگیره