2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگه

214 بازدید | 33 پست

ازدواج کردم 5ماهه خونه خودمم 

خسته شدم  می‌ره 12میاد یه بار 1 میاد آقا من چه گناهی کردم مگه.. میری کنارش ارنجشو محکم می زنه بهت که یعنی برو همش قیافه میگیره قور میزنه سر چیزایه الکی  پول میخای نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین وضع تو رو من بعد ۳ سال دارم

بهت بگم اون ادم سردیه اینو قبول کن و کنار بیا

میدونم دوسداری بهت زنگ پیام بزنه اگه نزد برات مهم نباشه توهم مثل خودش باش

قلق خرجی و پول گرفتن‌م خودت بدست بیار

زیاد بهش محبت نکن که بعدا پشیمون شی

باهاش برو خونه پدرش نزار تنها بره مخصوصا اگه خواهر مجردی داره و....

داری زندگی می‌کنی با شوهزت؟

اره کلا ۴ماه عید بودیم.بدونی چیا کشیدم.فقط خواهرانه بهت بگم حالا که ادم سردیه فکن کلا وجود نداره.مال من محبت نداره تفریحی نیست اجتماعی نیست تازه یکم خرجی رو بهتر کرده 

سنتی ازدواج کردین؟قبل ازدواج این رفتارارو نداشت؟؟

بعدشم که گوشی گرفته با اصرار و اینا منت میزاره من توجه نکردم بعد اومده گوشی رو میگیره حالا گرفته بعد ۲هفته دوباره گوشی رو داده بعد چند روز باز دوباره منت الان دوباره گوشی رو گرفته من گوشی خودمو ور داشتم 

خرج نمیکنه وقتیم که چیزی میگیره همش منت میزاره دوباره پس میگیره 

بعدشم که گوشی گرفته با اصرار و اینا منت میزاره من توجه نکردم بعد اومده گوشی رو میگیره حالا گرفته بعد ...

زندگی با ادم خسیس پیر میکنه ادمو و‌جهنم میکنه زندگیو. اگه توانشو داری درست کن اخلاقاشو و به غرها و منتاش اهمیت نده و خرج کن چون هرچی کمتر خرج کنی اخلاقاش بدتر میشه و خساستش بیشتر میشه