2777
2789

من پارسال رفتم دانشگاه یه پیرا سه سال دیگه فارغ میشم تا اون موقع هم نمیتونم کنکور بدم(مگه انصراف که ریسکه خانواده هم موافق نیستن) من بنظرتون بیام امسال هم دوازدهم هم یازدهم(کلا هر پایه ای که تو کنکور تاثیر داره) تو امتحان نهایی امتحان بدم و خوبم بشم نمره های بالای منطقیه؟فایده ای که نداره... اما

نمیدونم والا

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر بعد گرفتن مدرکت خیلی قطعی میخوای واسه کنکور بخونی اره فکر بدی نیست 

من تلاش نکردم؟ من که به‌جای فرار، موندم و سعی کردم از نو بسازم. من که هزار بار بین ویرونه‌ها دنبال یه نشونه گشتم؛ یه امید کوچیک، یه دلیل برای ادامه دادن. من که با تمام خستگیم، باز دستم‌و دراز کردم سمت چیزهایی که یه بار منو شکسته بودن. یعنی چی که میگی من تلاش نکردم ؟ 

یعنی نهایی الان ترمیم کنی ۳ سال دیگه کنکور بدی؟یا من اشتباه فهمیدم؟

اینطووری که تاثیری نداره

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

سلام کامل توضیح ندادی چه رشته ای رو و کدوم دانشگاه داری میخونی قصدت چه رشته ای هست برای تغییر مسیر. 

وقتی نصفه نیمه مینویسید جوابهای کمتری هم دریافت میکنید و همین طور پاسخ های ناقص و قضاوتگرایانه

دوستم اتاق عمل بود چهارسال نشست خوند پزشکی آورد پارسال

یعنی چطوری؟عارف التحصیل شد از اتاق عمل یا نه

آخه اونایی که دولتی بودن از ۱۴۰۴ به بعد که نمیتونستن کنکور بدن مگه اینکه انصراف بدن

یازدهم ومیتونی تو چندسال ایجاد سابقه کنی اخرین سالم دوازدهمو بده

اردکی سابقم کاربری خودم تعلیق هرکاری میکنم ازتعلیق خارج نمیشه. ما اززندگی عقب نیستیم ماداشتیم چیزهایی رو میساختیم که بقیه ازبدو تولدداشتن...

سلام کامل توضیح ندادی چه رشته ای رو و کدوم دانشگاه داری میخونی قصدت چه رشته ای هست برای تغییر مسیر. ...

پیرا پزشکی(علوم ازمایشگاه) دانشگاه دولتیه

دندون یا نهایتا فیزیو

یعنی چطوری؟عارف التحصیل شد از اتاق عمل یا نهآخه اونایی که دولتی بودن از ۱۴۰۴ به بعد که نمیتونستن کنک ...

نه همزمان با اتاق عملش میخوند ۴ سال اونجا بود خوشش نیومد خوند واسه پزشکی

دختری که آینده را دید💙🦋