2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فعلا هیچی یسال مدرسه درس میدادم

بعد  میخواستم برم دانشگاه رشته ادبیات انگلیسی  رفتم ولی مجبور شدم برم فروشگاه کار کنم چون تدریس اونقدری درآمد نداشت واسه منی ک بیشتر وقتم میره واسه دانشگاه 

تو آموزشگاه سطح c1 که تموم کردم دیگ از پارسال ادامه ندادم

💕🌸☘️🌹

من فعلا دارم یاد میگیرم شغل اصلیم ایشالله قراره برنامه نویسی باشه اگ انگیلیسم خوب باشه میتونم برم سا ...

سلام چه جالب من برنامه نویس هستم و دو مدرک آیلتس و GRE رو با نمره بالا دارم ولی اصلا برای شغلم به اون صورت نیاز نیست من به جهت علاقم ب انگلیسی یادش گرفتم 

شکوه زندگی این نیست هرگز به زانو در نیاییم . در این هست که هر بار افتادیم دوباره برخیزیم

یسوال من سطح زبانم خیلی افتضاحه خبالفباشو به زور بلدم و دوران تحصیلمم به زور پاس کردمبنظرت میتونم خو ...

نه نمیتونی خیلی سخته و حتما نیاز به آموزش از طرف استاد داره

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

سلام ، اپلای تحصیلی 

یعنی هم براشون اپلای میکنم هم مدارک تحصیلی رو نگارش میکنم 

جدا از این مقاله هم مینویسم به انگلیسی 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

سلام چه جالب من برنامه نویس هستم و دو مدرک آیلتس و GRE رو با نمره بالا دارم ولی اصلا برای شغلم به او ...

چه عالی البته من باید انگیلیسی بیشتر تقویت کنم و کلمات بیشتری یاد بگیرم 

تا حالا از برنامه نویسی پول دراوردی؟

کاربری قبلیم تعلیق شد 🥺🚶
چه عالی البته من باید انگیلیسی بیشتر تقویت کنم و کلمات بیشتری یاد بگیرم تا حالا از برنامه نویسی پول ...

وقتی یکی برنامه نویس هست ازش پول درمیاره دیگه از سر سرگرمی که کسی برنامه نویس نمیشه 

شکوه زندگی این نیست هرگز به زانو در نیاییم . در این هست که هر بار افتادیم دوباره برخیزیم

یسوال من سطح زبانم خیلی افتضاحه خبالفباشو به زور بلدم و دوران تحصیلمم به زور پاس کردمبنظرت میتونم خو ...

اگه که سطح انگلیسی تون در حد A2 باشه میتونین خودخوان یادبگیرین

یعنی بتونین لغات و جملات رو بخونین

وگرنه به معلم نیاز دارید تا سطحتون بالا بره و گرامر رو یادتون بده

و اینکه برای راه افتادن توی زبان فقط فیلمه که جوابه

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈
فعلا هیچی یسال مدرسه درس میدادمبعد میخواستم برم دانشگاه رشته ادبیات انگلیسی رفتم ولی مجبور شدم برم ...

الان چیکار میکنی؟

وقتی یکی برنامه نویس هست ازش پول درمیاره دیگه از سر سرگرمی که کسی برنامه نویس نمیشه

عزیزم از شغلتون راضی هستی؟

دختر منم میخواد این رشته رو بره دانشگاه بخونه اما همسرم میگه انگار این شلغ اشباع شده خواستم از شما بپرسم واقعا اینطوره؟

سلام ، اپلای تحصیلی یعنی هم براشون اپلای میکنم هم مدارک تحصیلی رو نگارش میکنم جدا از این مقاله هم می ...

کجا کار میکنید؟

عزیزم از شغلتون راضی هستی؟دختر منم میخواد این رشته رو بره دانشگاه بخونه اما همسرم میگه انگار این شلغ ...

بله راضی ام ، البته توی دانشگاه رشته ی خالی برنامه نویسی که نداریم ، رشته هایی مثل نرم افزار - آی تی - شبکه - هوش مصنوعی و اینا هست که  تو کارشناسی یعنی اول راه فقط سخت افزار و نرم افزار و مهندسی فناوری اطلاعات هست. باز هم بستگی به دانشگاهی که میخونه و بستگی به خودش داره که چقدر یاد بگیره داره

نه عزیزم اشباعی در کار نیست این رشته انقدر بزرگ و پردرآمد هست که نصف جهان برنامه نویس بشن بازم کمه