بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بعد میخواستم برم دانشگاه رشته ادبیات انگلیسی رفتم ولی مجبور شدم برم فروشگاه کار کنم چون تدریس اونقدری درآمد نداشت واسه منی ک بیشتر وقتم میره واسه دانشگاه
تو آموزشگاه سطح c1 که تموم کردم دیگ از پارسال ادامه ندادم
من فعلا دارم یاد میگیرم شغل اصلیم ایشالله قراره برنامه نویسی باشه اگ انگیلیسم خوب باشه میتونم برم سا ...
سلام چه جالب من برنامه نویس هستم و دو مدرک آیلتس و GRE رو با نمره بالا دارم ولی اصلا برای شغلم به اون صورت نیاز نیست من به جهت علاقم ب انگلیسی یادش گرفتم
شکوه زندگی این نیست هرگز به زانو در نیاییم . در این هست که هر بار افتادیم دوباره برخیزیم
عزیزم از شغلتون راضی هستی؟دختر منم میخواد این رشته رو بره دانشگاه بخونه اما همسرم میگه انگار این شلغ ...
بله راضی ام ، البته توی دانشگاه رشته ی خالی برنامه نویسی که نداریم ، رشته هایی مثل نرم افزار - آی تی - شبکه - هوش مصنوعی و اینا هست که تو کارشناسی یعنی اول راه فقط سخت افزار و نرم افزار و مهندسی فناوری اطلاعات هست. باز هم بستگی به دانشگاهی که میخونه و بستگی به خودش داره که چقدر یاد بگیره داره
نه عزیزم اشباعی در کار نیست این رشته انقدر بزرگ و پردرآمد هست که نصف جهان برنامه نویس بشن بازم کمه
شکوه زندگی این نیست هرگز به زانو در نیاییم . در این هست که هر بار افتادیم دوباره برخیزیم