2777
2789
عنوان

این رتبه 🥲

465 بازدید | 43 پست

با رتبه 39 هزار منطقه 3 میشه مامایی یا اتاق عمل یا هر پیراپزشکی دیگه آورد راه دور حتی زاهدان 

دولتی منظورمه 

ازاد میدونم میشه 

لطفا بگید 💔

🤎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخرین رتبه قبولی هر دانشگاه رو باید خودت چک کنی

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

مگه رتبه های شماهم اومدن؟

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

از کجا؟ من خودم میخوام انتخاب رشته کنم نمیدونم اخه

داخل چنل ها و اینستا پیدا میشه البته اگر معتبر باشه. اخه بعضی اطلاعات رو عموم اطلاع ندارن مثلا آخرین قبولی آزاد فلان شهرستان دور 

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

ولی خب بنظر خودم با این رتبه نمیشه ولی شاید رشته های آزمایشگاهی بشه مثلا میکروب یا سلولی مولکولی

آخه تو نت زده ازاد میشه

عزیزم انشاالله بتونی بیاری ولی ازاد کجا را زده؟ رتبه تون خیلی بالاس، نمیدونم چرا کاربرا فکر میکنند پیرا را میشه با هر رتبه ای اورد.

شما بزن ولی بعدش هم رشته های دیگه هم انتخاب کن، انشاالله امسال قبول کنند.