2777
2789

چی هس؟ 

😍خدایا شکرت🌹 شکرت🌹شکرت🌹 شکرت🌹 بابت هدیه قشنگت، وقتی که درست از همه جا ناامید بودم بهم امید دادی ❤یکروز قبل موعود بعد یازده سال نازایی و یک سقط پوچ با نامیدی تست زدم و در کمال تعجب مثبت شد😍❤تاریخ 1402/9/13❤ 💜۱۴٠۲/۹/۲۷ صدای قلب کوچولوش رو شنیدم 💜  خدایا خودت نگهش دار برام، پسر قشنگم زودی بیا بغل مامان،من منتظرتم😍😍😘😘 ❤🙏🏻، خدایا بازم شکرت بابت هدیه خوشکلت😍🌹،قشنگیش اینه  9/13 تستم مثبت شد و تاریخ 5/13 پسرم اومد بغلم چه قشنگ جور شد 😍😍 سر زایمان خیلی برای اونایی که بچه میخان دعا کردم انشالله خدا حاجت همه رو بده😍😍😍😍♥♥♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته هفتم رفتم سونو گفت کیست داری به اندازه ی کف دستت دکتر گفت باید سقط کنی وگرنه کیستت پاره میشه و بچه سقط میشه پس بهتره زودتر سقط کنی من ناراحت شدم و از دست دکترم هم عصبانی شدم نه سقط کردم نه کیست رو لیزر کردم نه کیست پاره شد نه شکر خدا بچه سقط نشد 

خدایا شکرت که به حرف دکترم گوش ندادم ماه چهارم کیست اصلا دیگه نبود ولی اسم کیست رو نگفتن

من هفته هفتم رفتم سونو گفت کیست داری به اندازه ی کف دستت دکتر گفت باید سقط کنی وگرنه کیستت پاره میشه ...

خداروشکر خدا حافظ بچت باشه منم هرچی به دکترم گفتم روز عمل اونم عمل کن گفت دوتا باهم نمیشه اولش اعصبی شدم الا میگم بزار توکار خدا دخالت نکنم شاید خیریتی توشه

نه درد نداشتم تقریبا ۶ ماهگی بود ،راستش الان دوهفته دوباره در اومده یواش یواش داره از بین می‌ره درد ...

ایشالله میره دیگه در نمیاد راحت میشی من ۹روز دیگه تایم زایمانمه کلا تو‌نه ماهگی این مشکل برام پیش اومد و یه طرف از اون سمت بزرگتر شده هم لابیا کوچیک هم لابیا بزرگ😑