2777
2789
عنوان

بیایین بازی

| مشاهده متن کامل بحث + 7339 بازدید | 2392 پست
😂😂بعله بعله

افتخار کن رفیقی مثل من داری

میدونم هر روز بخاطر دوست بودن با من سجده شکر به جا میاری 🤣

کلماتی که از دهان شما خارج میشوند ویترین فروشگاه شعور شماست :)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐هعیی الان اینو چجوری جمعش کنم دوستام بهم میگن واییی تو چقدررر خنگیی😐💔💔💔💔

اشکالی نداره منم تو این شرایط همیشه گند میزنم🤣🔪

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

نزن تو سرتسرت زخمی میشه ناراحت میشم 🥺

اوخییی😃😊

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

عالیه 👌🏻خوشم میاد به ضرر خودت میگی😂🤣

دلت میاد ؟ 🥺

خوب تو بگو اولشو من اخطار گرفتم 

کلماتی که از دهان شما خارج میشوند ویترین فروشگاه شعور شماست :)

ویدا 🤣م بشه میگم مسی 🤣🤣🤣

ببین از چی میپریم به چی🤣🤣

امپول

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکرو نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش با تو متفاوت است دشمنت نیست.انسان دیگریست. 

چطور خودتو لو دادی 😂

بهمون برگه داده بودن بعد تو برگه نوشته بود که من یه دختر ۱۹ ساله دارم که خودمم ۴۵ سال دارم اسمم مثلا تهمینه هست بعد آرمیتا اومده ازمون شارژ بگیره بعد منم بهش یچی آروم گفتم ولی اون بهم گفت به شما هیچ ربطی نداره مثلا دخترم اومده با این آرمیتا دست به یقه شده منم جداشون کردم این آرمیتا رو بردم نصیحتش کردم اون همش حاضرجوابی می‌کرد و تهمت میزد بعد بهم گفت از اولشم شما بهم حسودیتون میشد منم چشمامو خون گرفته بود روی اعصبانیتم آتیش ریخته بودن انگار بهش گفتم تو یه بی عرضه ای بعد میله رو ورداشتم زدم به جمجمه اش که صدای شکست جمجمه اش اومد منم فرار کردم🫠در واقع نباید میگفتم زدم به جمجمه اش چون که اینو گفتن دیگه جمع نشد من قاتل حساب اومدم🔪🕯

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دل

افتخار کن رفیقی مثل من داریمیدونم هر روز بخاطر دوست بودن با من سجده شکر به جا میاری 🤣

😂😂به خدا از دست مدرسه وقت نمیکنم ولی دوستون دارم❤️